επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2010

Ανοιχτές Πόρτες των μελών της ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε στις 15 & 16 Μαϊου
Τα οινοποιεία της Κεντρικής Ελλάδος ανοίγουν τις πόρτες τους στις 15 & 16 Μαϊου και σας προσκαλούν σε ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων.
Ξενάγηση στο αμπέλι, στον χώρο παραγωγής, στην κάβα παλαίωσης, γευστική δοκιμή των κρασιών είναι κάποιες από τις δραστηριότες που θα πραγματοποιηθούν ανά οινοποιείο. Η εκδήλωση ‘Ανοιχτές Πόρτες’ της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος (ΕΝΟΑΚΕ) , συμβαίνει για δεύτερη φορά με σκοπό να έρθει ο καταναλωτής πιο κοντά στην παραγωγή του κρασιού και των ανθρώπων της.
Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στους Δρόμους του Κρασιού της Κεντρικής Ελλάδας, να ξεναγηθεί στις ομορφιές των οινοποιείων της σε δύο ημέρες και να χαρεί το ελληνικό κρασί στον φυσικό του χώρο. Ωράριο Λειτουργίας : 11π.μ – 18μ.μ
Δρόμοι του Κρασιού της Κεντρικής Ελλάδος
Επισκέψιμα οινοποιεία

Δρόμοι του Κρασιού του Ελικώνα
Θηβαϊκή Γη - τηλ 2262062246 –ΒΑΓΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Σαμαρτζής wines τηλ। 6936921231

Κτήμα Μουσών Αθ Ζαχαρίας - τηλ 2262067290- ΑΣΚΡΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Το ΜΠΛΟΚ προβάλλοντας πάντα δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την ευρύτερη περιοχή μας φιλοξενεί σήμερα τα δύο οινοποιεία της περιοχής μας που συμμετέχουν στις ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
Ας μας επιτραπεί και μια προτροπή στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ας βάλουμε το κρασί περισσότερο και στην διατροφή μας αλλά και στην ζωή μας "Ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο κρασί, αποτελεί το καλύτερο δώρο σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση συμμετέχουμε"
------------------------------------------------------------------------------------------------- ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ-ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ‘ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2010’
Η οικογένεια Ζαχαρία, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες 2010» ανοίγει τις πόρτες του οινοποιείου στην Άσκρη Θηβών και σας προσκαλεί στις 15 & 16 Μαΐου σε ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων.
Η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος (ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε.) συμμετέχει στην πανελλαδική εκδήλωση ‘Ανοιχτές Πόρτες 2010’ και καλεί όλους τους οινόφιλους να επισκεφτούν τα μέλη της, να γνωρίσουν από κοντά τους παραγωγούς και να δοκιμάσουν τα μεγάλα κρασιά των βουνών της Κεντρικής Ελλάδος.
Το Κτήμα Μουσών, συμμετέχει δυναμικά και κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο. Το ανοιχτό λοιπόν κάλεσμα απευθύνεται σε όλους όσους έχουν διάθεση αρχικά για ξενάγηση από τον ίδιο τον παραγωγό στους αμπελώνες της Κοιλάδας των Μουσών με ειδικά Van, εν συνέχεια στο οινοποιείο και στην κάβα παλαίωσης και τέλος πλήρη γευσιγνωσία σε νέες και παλιότερες ετικέτες, απολαμβάνοντας το κρασί στον φυσικό του χώρο.
Παράλληλες εκδηλώσεις θα ομορφαίνουν τόσο τον χώρο όσο και την ατμόσφαιρα. Δυο εκθέσεις φωτογραφίας θα κοσμούν το οινοποιείο με θέματα «Από το χθες στο σήμερα» του Δημήτρη Λέλου καθώς και το «Παίζοντας με την Βαρύτητα» του Περικλή Ρίπη.
Με εκτίμηση,
Νικόλαος Ζαχαρίας
-------------------------------------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΘΗΒΑΙΚΗ ΓΗ
ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: