επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ


ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ κ. Γεώργιου Ντασιώτη.

Ορκίστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Γεώργιο ο νέος δήμαρχός μας κ. Γεώργιος Ντασιώτης και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο δήμαρχος κυριολεκτικά μας μάγεψε με την εμπνευσμένη ομιλία του, την οποία μπορείτε να απολαύσετε ΕΔΩ. Θα κάνουμε μια μικρή αναφορά σε ορισμένα σημεία που έγραψαν κυριολεκτικά και αφήνουν πολλές ελπίδες για μια χριστή αλλά και αποτελεσματική διοίκηση, που όλοι περιμένουμε. Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ντασιώτης, «Δεν θα αντιμετωπίσουμε του πολίτες σαν τους ψηφοφόρους της επόμενης τετραετίας» και συμπλήρωσε, «Στο λεξιλόγιο μας η λέξη πολιτικό κόστος δεν θα υπάρχει». Το ευχόμαστε όλοι και περιμένουμε να γίνει πράξη. Απλά θυμίζουμε ότι στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να γίνει και η μετονομασία του δήμου μας σε ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΩΝ. Με ένα ποίημα του μεγάλου ποιητή Μπέρλοτ Μπρεχτ, που ειλικρινά μας γοήτευσε, μας κάλεσε να συστρατευθούμε στον αγώνα για ένα καλύτερο Δήμο, «Εκείνος που μένει σπίτι όταν αρχίζει η πάλη και αφήνει άλλους να αγωνίζονται για την δική του υπόθεση, αυτός πρέπει να προσέχει, διότι όποιος δεν μοιράστηκε την πάλη θα μοιραστεί την ήττα». Τέλος ο Δήμαρχος μας συγκίνησε όταν είπε, «Αγαπητοί Συμπολίτες, στο τέλος της τετραετίας, θα είμαι ευτυχής να μπορώ να σας πω. Έκανα λιγότερα από όσα ήθελα, αλλά περισσότερα από όσα μπορούσα».

Δήμαρχε, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Η φωτογραφία είναι από το ΒΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ, στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε εκτενές ρεπορτάζ.

2 σχόλια:

w.w είπε...

omorfa logia pou ixoun olorfa sta autia ton anthropon..pos alloste na min ginotan auto afou o neos mas dimarxos einai aristos gnostis tis ellinikis mas glossas...
apla stis prokliseis pou exei mposta den ftanoun mono omorfa logia alla xreiazonte kai oi prakseis!!
euxi olon ton politon tou dimou einai oti olla auta peri eksiokratia ton politon tou dimou kai gia to perifimo politiko kostos{pou tuxaia to exoun oloi oi polikantides stis omilies tous,kai katantisame san xora se auta ta xalia}na gini epitelous praksi!!!
kali epitixia kurie dimarxe kai emeis se kathe kalo ergo mazi sou tha eimaste!!
Y.Γ[kali dinami me polla kala ergo gia ton topo mas,ligotera logia gia na exoun kai megaliteri aksia!!]

Ανώνυμος είπε...

βρε τί ξενομανία είναι αυτή,να γράφετε τα ελληνικά με ξένα γράμματα;
ήθελα πολύ να ήξερα γιατί το κάνετε αυτό σε τί εξυπηρετεί ; αυτού του είδους γραφή ;
θα σας έβριζα αλλά μέρες που είναι σας λέω ...χρόνια πολλά.....
Ω.