επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΠΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΩΝ

"πολλοί οι κλητοί αλλά λίγοι οι εκλεκτοί", σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτκης πίτας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΩΝ "ΤΟ ΚΑΣΚΑΒΕΛΙ", το Σάββατο 15-1-2011, στο χωριό μας, στο ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ του Δ.ΒΡΑΚΑ. Την παράσταση έκλεψε ο νεοτοποθετηθείς ιερέας στο χωριό μας π.Κωνσταντίνος Τόλης με την λιτή αλλά μεστή ομιλία του μας κέρδισε όλους. Ιδιαίτερα επαινετικά αλλά και συγκινητικά ήταν τα όσα ανέφερε για τον ΠαπαΓιάννη, αλλά και για τους φιλόθεους ενορίτες τους. Οι ευχές από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώτα Μακρή, ουσιαστικές και πολλές. Δίπλα της τα μέλη του Δ.Σ. κ. Κυριάκος Λιάκου, Πρόεδρος και του Τοπικού Συμβουλίου και Κωνσταντίνος Χαροκόπος.

... μαζί με του προαναφερθέντες εικονίζεται και ο μικρός Φάνης Δημητρίου..
Από αριστερά, η κ.Πανδώρα Μάγγα, ο μικρός Λουκάς Γεωργίου, η κ. Ελένη Χατζή, η κ.Τασία μακρή και η πάντα παρούσα, που τόσο αγαπά το χωριό της, κ. Μαριγούλα Μακρή-Βλάχου.
Ο παπαΓιάννης, ο παπαΚώστας και ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαθανασίου.
Οι κυρίες Μαρίνα Παρασκευά, Αναστασία Γρίλλια-Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ, Κούλα Κόλλια-Μέλος του ΔΣ των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ, Τούλα Παρασκευά και Βεγγελίτσα Πετρούλια.
Ο πρόεδρος του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. Ευάγγελος Γκούμας με τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Χαρίτο Πετρούλια.

Οι κύριοι Ιωάννης Βρακάς και Χαράλαμπος Βυλλιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: