επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εξοχότατον κ. Παπούλια

Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Κύριε Πρόεδρε

Είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε καλύτερα παντός άλλου την τραγωδία της σημερινής Ελλάδος. Και επίσης γνωρίζετε ότι το πρόβλημα είναι ανυπέρβλητο με τα σημερινά πολιτικά δεδομένα, διότι υπερβαίνει το σημερινό πολιτικό κατεστημένο.

Βυθιζόμαστε σε μια ύφεση χωρίς προοπτική. Πιστεύουμε ότι δεν θα θελήσετε να είστε ο πρόεδρος μιας θνήσκουσας Ελλάδας. Το παρελθόν σας έχει αποδείξει, ότι και ηθικόν ανάστημα διαθέτετε και ικανότητες. Ο λαός προσβλέπει προς εσάς, είστε η τελευταία του ελπίδα. Οι ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, είναι μια φωνή προς εσάς. Πρέπει να λάβετε τις αποφάσεις σας. Και πιστεύουμε ότι η σωστή απόφαση είναι να αναλάβει την τύχη της χώρας μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με μια δική σας διακήρυξη προς τον λαό, υπογραμμίζοντας την κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης. Πρέπει να συγκαλέσετε εκ νέου τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και να τους θέσετε προ των ευθυνών τους . Και αν οι πολιτικοί αρχηγοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει τις τραγικές στιγμές που περνά η χώρα, τότε πρέπει να ασκήσετε το μοναδικό πολιτικό δικαίωμα ,να παραιτηθείτε. Οι πολιτικοί αρχηγοί οφείλουν να υποδείξουν πρόσωπα εξωκοινοβουλευτικά εγνωσμένης ικανότητος και εντιμότητος, άνευ πολιτικών φιλοδοξιών, οι οποίοι θα εξουσιοδοτηθούν για ορισμένα χρόνια ( 3-4) , να πάρουν όλες τις πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στην κάθαρση.

Γιατί δεν έχει γίνει τίποτα σημαντικό μέχρι τώρα. Ο λαός απομυζάται, αλλά καμιά δυστυχώς από τις χαίνουσες μαύρες τρύπες δεν έχει κλείσει.

Είναι ντροπή η Ελλάδα να είναι διεθνώς παράδειγμα προς αποφυγή. Καταντήσαμε το όνειδος της ανθρωπότητας. Ακόμη και ο πρωθυπουργός της Βενεζουέλας, είπε σε ομιλία του «ότι δεν θα καταντήσουμε σαν την Ελλάδα». Το ίδιο είπε και ο πορτογάλος υποψήφιος πρωθυπουργός. Ο διεθνής τύπος μας ελεεινολογεί. Καταντήσαμε να θεωρηθούμε το πιο διεφθαρμένο έθνος και δεν έχει δημιουργηθεί κανένα ανάχωμα μέχρι τώρα για να σταματήσει τον οχετό, ο οποίος βυθίζει την Ελλάδα στο όνειδος και την ντροπή. Αναλάβετε πρωτοβουλία Κύριε Πρόεδρε, για να μείνετε στην ιστορία, ως πρόεδρος που έσωσε, ή τουλάχιστον προσπάθησε να σώσει την Ελλάδα, και όχι ως νεκροθάφτης αυτής. Ο λαός δεν θέλει να μείνετε «μοιραίος και άβουλος αντάμα περιμένοντας κάποιο θαύμα».

Ξυπνήστε την ελπίδα στις ψυχές των ελλήνων, οι οποίοι είναι βυθισμένοι στην απελπισία και την κατάθλιψη. Γιατί η απελπισία του λαού, ιδιαίτερα της νεολαίας, μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Καλέστε τους εκπροσώπους των πνευματικών, οικονομικών και κοινωνικών δυνάμεων του έθνους, για να δυνηθείτε να διαμορφώσετε μια απόφαση που θα ανακόψει τον καταστροφικό κατήφορο της Ελλάδος.

Όμιλος πολιτών

Για την αντιγραφή Δρ. Νίκος Κόλλιας

email: kolliasneo@yahoo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://nikolaoskollias.blogspot.com/

Η ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΔΗΜΟΣΙΕΎΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ "ΒΟΙΩΤΙΚΆ ΝΈΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: