επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ των... Special Olympics

SPECIAL OLYMPICS PHOTO EXHIBITION RELAY
 
“Η δημιουργία μιας κοινωνίας δεν ορίζεται από αυτούς που αποκλείονται, αλλά από αυτούς που εντάσσονται”



Δεκαεννέα φωτογράφοι, Ένα θέμα: Special Olympics.



Αναζητώντας την ταυτότητα και τις αξίες ενός αθλητικού και κοινωνικού γεγονότος, 19 φωτογράφοι αποθανατίζουν στο φωτ...ογραφικό χαρτί τις στιγμές που τους σημάδεψαν από τους παγκόσμιους αγώνες των Special Olympics που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, 25 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2011.



Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από 7 Μαΐου έως 20 Μαΐου 2012, ενώ το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά 18:00 έως 22:00 με ελεύθερη είσοδο.



Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 10 Μαΐου στις 19.00



Πληροφορίες στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) και τηλεφωνικά 210 3418579, Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00 – 14:00

 Αίθουσα: Εκθεσιακός Χώρος -1ος & 2ος όροφος



Υπό την αιγίδα των Special Olympics Hellas και Special Olympics International


Στην έκθεση έχει συμμετοχή και η Λεονταρίτισσα, πολλά υποσχόμενη -και- φωτογράφος, Μαρία Χ. Κόλλια. Η Μαρία με τις φωτογαρφίες της, έχει καταφέρει να αιχμαλωτίσει με τον φακό της, τα συναισθήματα των συμμετεχόντων στους αγώνες, τα οποία προσφέρει απλόχερα σε όσους από εμάς δεν παρακολουθήσαμε τους αγώνες. Μία έκθεση που αξίζει να επισκεφτούμε. Να ευχηθούμε σε όλα τα νέα παιδιά που αφιλοκερδώς φωτογράφισαν τους αγώνες, ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, και στην Μαρία πάντα επιτυχίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: