επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΟΧΙ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ


ΟΧΙ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ!!! 

     Από την καθολική συμμετοχή του λαού του Λεονταρίου χαρακτηρίστηκε η Λαϊκή Συνέλευση, που έλαβε χώρα στο χωριό μας, χθες Παρασκευή 1-6-2012, για το θέμα του ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟΥ, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ. Λιάκου Κυριάκου. Μετά τις ενημερώσεις που έγιναν από τον πρόεδρο του Τ.Σ. κ. Λιάκου Κυριάκο, τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Ντασιώτη, εκπρόσωπο της εταιρείας, και αφού μίλησαν και ρώτησαν, για όλα αρκετοί Λεονταρίτες, διαπιστώθηκε ότι κανείς δεν θέλει την επένδυση στο ΧΑΡΜΑΤΙ. Η καθολική θέση όλων των Λεονταριτών είναι: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ. Το ΟΧΙ στο ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ στο ΧΑΡΜΑΤΙ, ήταν ηχηρό και ομόφωνο.
    Βέβαια πρέπει να προσθέσουμε ότι την παράσταση έκλεψε, ο γηραιός, αλλά με νέα ψυχή και αγχίνους, Μπαρμπά-Κώτσος (Κωνσταντίνος Ηλ. Πανταζής), ο οποίος στηριζόμενος στην βακτηρία του αναφέρθηκε με έκδηλη συγκίνηση στην ιστορία της βρύσης. Είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στο επενδυτή: ¨Μανάρι μου με σένα δεν έχουμε τίποτα, να γίνει η επένδυση αλλά αλλού. Για μας το ΧΑΡΜΑΤΙ είναι η ιστορία, είναι η ζωή μας, είναι οι αναμνήσεις μας. Εκεί ζήσαμε χαρές και λύπες, εκεί ανταμώναμε και φιλιώναμε εχθροί και φίλοι, εκέι έπλυναν τα ρούχα οι μανάδες μας, εκεί ξεδιψάγαμε,εκει... Πήγαινε όπου αλλού θέλεις, όχι στο ΧΑΡΜΑΤΙ." 
  Ακόμη να σημειώσουμε ότι πολύ ωραία μίλησε και ο Μπάμπης ο Βυλλιώτης, τόσο για την ιστορία της βρύσης και την σημασία της, όσο και για την τωρινή της χρήση.
  Κάθε ομιλητής -και ήταν πολλοί-πρόσθεσε μία ψηφίδα, στο μωσαικό της ιστορίας της βρύσης.
                                      Λεοντάριον Θηβών, 2-6-2012
                                                  Ι.Η.Φ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεοντάριο ΘΗβων;και τότε ρε φίλε γιατί είχατε εκει τον δημαρχο Αλιαρτου και όχι της Θήβας;μήπως πρέπει να το πάρετε χαμπάρι επιτέλους σε ποιον ΔΉΜΟ ανήκει το Λεονταρι;

Ανώνυμος είπε...

γιατί λεονταρι θηβών;κι αν ετσι γιατι δεν καλέσατε τον δημαρχο θηβών αλλά του αλιαρτου;