επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΟΧΙ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ.....

ΑΠΑΙΤΟΥΝ 

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ


ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ


    ΛΕΟΝΤΑΡΙ 09/06/12


              ΟΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ  ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ Δ. Δ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΖΩΗ ΒΑΣΙΛΗΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΜ 182) ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ                                          « Θ. & Ν.  ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ».
             ΣΤΟ ΑΝΩ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ  ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ «ΧΑΡΜΑΤΙ»   ΤΟΥ Δ.Δ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ.
             ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΝΟΠΟΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ.

ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝΤΕΣ
  ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον πρόκειται να προσφύγουν στο Θεό,γιατί πάνω απο το συμβούλιο της επικράτειας που έχει προσφύγει ο τ.δήμος θεσπιέων δεν υπάρχει άλλο ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ.είναι κακός σύμβουλος ο βλακωδης φανατισμός νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

o

Ανώνυμος είπε...

Ας πούμε ότι είναι βλακώδης φανατισμός.Εσύ αλήθεια δεν μας σε ποιά κατηγορία ανήκεις;
Καμιά συμφωνία κάτω από το τραπέζι ας πούμε;Καμιά οικονομική ενίσχυση του εισοδήματός σου ας πούμε;
Για να καταλάβεις,μπορεί να είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να κερδίσουμε κάτι,αλλά θα λέμε ότι παλέψαμε και δεν φυγοπονήσαμε ή δεν τα πήραμε κάτω απ'το τραπέζι.
Γιατί δεν υπάρχει άλλη εξήγηση,συν το ειρωνικό σου μήνυμα και μαλίστα όχι για έναν και δύο ανθρώπους,αλλά για την πλειοψηφία του χωριού.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΗΤΗ, ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε εγώ είμαι "βλάκας" και "φανατισμένος",εσύ δεν μας λες τι είσαι.
Πάντως να ξέρεις ότι προτιμώ "βλάκας" και αήτητος,παρά "πονηρός"-"μάγκας"-"ξερόλας" και να παίζω παιχνίδια στην πλάτη των συγχωριανών μου.
Γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ άνθρωπο που να συμφωνεί με αυτό που πάει να γίνει παρά μόνο αν έχει συμφέροντα.Ευτυχώς που δεν ανεβάζω το όνομά μου,γιατί θα έχω την τύχη των άλλων παιδιών.Ξέρεις εσύ......εξώδικα,απειλές κτλ.Τέλος μία απορία έχω.Οταν κοιτάς τον εαυτό σου στο καθρέπτη νιώθεις περήφανος;Δεν πιστεύω να λες...."πόσο μ@λάκες χωριάτες είσαστε" και "πόσο μάγκας είμαι που τους κοροιδεύω όλους".

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου να πεις το ονομα σου και να μην φοβασαι γιατι αλλιως δεν θα νικησουμε. αν φαβασαι το εξωδικο καλυτερα να λουφαξεις. μην ασχολεισαι με το χαρματι. και να σου λυσω την απορια, μην προβαλλεισ σε αλλους οτι θα εκανεσ εσυ. ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όποιος φοβάται και θέλει να προστατέψει την οικογένειά του πρέπει να λουφάξει;Εσυ που δεν φοβάσαι τα εξώδικα γιατί δεν αναφέρεις το όνομά σου;Καταλάβετε όλοι ότι ο καθένας με τον τρόπο του ενδιαφέρεται για το το χωριό του και δεν είναι ανάγκη να πουλάει μούρη ότι και καλά παλεύει.Μπορεί να το κάνει και χωρίς να φαίνεται και πίστεψέ με ότι αυτό έχει καλύτερα αποτελέσματα.Πάντως κάνεις ένα μεγάλο λάθος.Αντι να ασχοληθείς με τον άλλον που είναι μέσα στην ειρωνία για τον κόσμο,ασχολείσαι με εμένα.Δεν με νοιάζει,αλλά θεωρώ ότι προτεραιότητα πρέπει να είναι αυτοί που είναι ύπερ του να γίνει αυτό το έκτρωμα στο χαρμάτι.Να θυμάσαι πάντως ότι μάγκας δεν είναι όποιος φαίνεται στα ματιά του κόσμου ότι κάνει για την ιστορία αυτή.Δες πως κάποιοι υπόγεια "δουλεύουν" υπέρ των επιχειρηματιών.

Ανώνυμος είπε...

πρωσωπικα εχω λαβει εξωδικα για το χωριο και ειναι τιμη μου και καμαρι μου. να ξερεισ οτι κατι οψιμοι υποστηρικτες του χαρματιου το πολεμαγαν με λυσα οταν το ανμωρφωνε ο δημος πριν χρονια. αυτοι που υποστηριζουν την επενδυση αξιζουν την περιφρονηση. παντως καλο ειναι να κοιταμε οτι μπορει να μας παει ολους μαζι για να διεκδικησουμε κατι