επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στην ΑΛΙΑΡΤΟ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στην ΑΛΙΑΡΤΟ

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η εκδήλωση που  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012  στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Αλιάρτου, με ομιλητή  τον καθηγητή  καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κ. ΠΑΥΛΟ ΤΟΥΤΟΥΖΑ με θέμα: «ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ. ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΖΩΗ».Ο ομιλητής με τρόπο γλαφυρό και κατανοητό ανέπτυξε το θέμα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο ακροατήριο.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε κύκλο διαλέξεων από ειδικούς επιστήμονες  και διοργανώνεται από τον Δήμο Αλιάρτου και την Εταιρεία Βοιωτικών Μελετών σε συνεργασία με το σύλλογο:« Κοινό των Βοιωτών για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον»
 Όπως  τόνισαν, τόσο ο Δήμαρχος Αλιάρτου κος Ντασιώτης Γεώργιος, όσο και ο πρόεδρος της εταιρείας Βοιωτικών Μελετών κος Κόλλιας Νικόλαος, στόχος είναι  η ίδρυση ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ, που είναι εφικτό να γίνει, εφόσον υπάρχει ανταπόκριση και μεθοδική εργασία. Η σημερινή εκδήλωση είναι η πρώτη, σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των υπόλοιπων εκδηλώσεων.



 Ο καθηγητής κ. Παύλος Τούτουζας.
  Στην πρώτη σειρά απο αριστερά διακρίνονται, ο πρόεδρος της Ε.Β.Μ. κ. Κόλλιας, ο καθηγητής κ. Τζιράκης, η καθηγήτρια κ. Τσοκανή, ο δημαρχός μας, κ. Ντασιώτης και ο καθηγητής κ. Καραποστόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: