επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!!
Στο συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου, την Παρασκευή 28-12-2012, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη βράβευση που διοργανώνει εδώ και δυο χρόνια ο Δήμος και αφορά όσους επέτυχαν την εισαγωγή τους στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μαθητές από όλα τα Λύκεια του Δήμου, συνοδευόμενοι από γονείς και φίλους τιμήθηκαν για τους κόπους χρόνων και έδωσαν το μήνυμα οτι η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται. Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν και 3 καθηγητές που υπηρέτησαν επί σειρά ετών τη δημόσια εκπαίδευση και συνταξιοδοτήθηκαν: η κα Ψαρρά Ευαγγελία, η κα Βέτα Κατσιφή και ο ¨δικός μας¨ Βρακάς Μπάμπης.
Το μήνυμα της εκδήλωσης προς τους επιτυχόντες είναι ότι με την εισαγωγή τους στις ανώτερες και ανώτατες σχολές δεν τελειώνει τίποτα. Αντιθέτως, όλα τότε αρχίζουν...
Και εις ανώτερα!  Λ.Κ.
 
Φωτογραφίες από την κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Αλιάρτου, όπου έγινε η εκδήλωση.
                                                                                   
Ο Δημαρχός μας κ. Ντασιώτης Γεώργιος, εκπαιδευτικός ο ίδιος με την ευαισθησία που τον διακρίνει για του νέους και την εκπαίδευση, έδωσε έδωσε το στίγμα της εκδήλωσης.
Ο πρόεδρος του Τ.Σ. κ. Λιάκος Κυριάκος, βραβεύοντας έναν πρωτοετή φοιτητή.

Ο κ. Ιωάννου προσφωνώντας τον κ. Βρακά, στην εκδήλωση.
Ο "δικός μας" και αγαπητός σε όλους μας καθηγητής κ. Βρακάς Χαράλαμπος, που τιμήθηκε για την πρόσφορά του στην εκπαίδευση. Μπάμπη σου ευχόμαστε, όλοι οι Λεονταρίτες, να είσαι πάντα ζείδωρος και άλκιμος.
Ο πρόδρος του Τ.Σ. Θεσπιών, κ. Μελισσάρης, βραβεύοντας πρωτοετή φοιτήτρια.
Ο αντιδήμαρχος κ. Μαλέσης βραβεύοντας φοιτητές.
Στιγμές από την εκδήλωση συγκινητικές, όταν αποχαιρετάς μια μάχιμο και αξιόλογο εκπαιδευτικό σαν την κα Βέτα  Κατσιφή. Εδώ ο κ. Αραπίτσας προσφωνώντας την κ. Κατσιφή.
Ο προεδρός μας, εκπαιδευτικός και ο ίδιος, εμφανώς χαρούμενος, αφού βρισκόταν ανάμεσα σε νέους φοιτητές.
Ο  δημαρχός μας κ. Ντασιώτης Γεώργιος, απονέμει την τιμητική πλακέτα στην εκπαιδευτικό κα Ψαρρά Ευαγγελία, που συνταξιοδοτήθηκε, για την προσφορά της στα σχολεία του Δήμου Αλιάρτου.
Ο πρόεδρος του Τ.Σ. μας, σε ρόλο δημοσιογράφου.
Το ρεπορτάζ δανείσθηκε φωτογραφίες από το http://www.viotiashop.gr/ , και έγινε με την πολύτιμη αρωγή του προέδρου μας, κ. Λιάκου Κυριάκου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ: http://www.viotiashop.gr/index.php/apoklistika/15602-2012-12-29-18-58-19

Δεν υπάρχουν σχόλια: