επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ...

 Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Λεονταριτών το "Κασκαβέλι" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα Γέφυρα. Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου το "ΚΑΣΚΑΒΕΛΙ" Μακρή Παναγιώτα δήλωσε για την εκδήλωση: Κάθε εκδήλωση του Πολιτιστικού μας Συλλόγου μας δικαιώνει για την απόφασή μας να συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτόν τον Σύλλογο, αφού βλέπουμε το πόσο μας στηρίζει ο κόσμος του Λεονταρίου και των περιχώρων. Αντιπροσωπεύοντας όλα τα μέλη θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν ξεχωριστά από αυτούς που μας ακολουθούν και δεσμευόμαστε να τους ανταποδώσουμε τη χαρά που μας δίνουν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Αλιάρτου κ. Γ. Ντασιώτη, τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Λεονταρίου κ. Λιάκο, τον π. Κωνσταντίνο, τον Σύλλογο Γυναικών Λεονταρίου η "ΕΣΤΙΑ", τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροματίου, και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θεσπιών ο"Δημόφιλος" που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Η
ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΑΚΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ.

ΠΗΓΗ: http://permisospress.blogspot.gr
 Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η λιτή αλλά μεστή ομιλία του εφημέριού μας, παπά-Κώστα, όπου μεταξύ άλλων είπε: «…σήμερα πρέπει να ξαναβρούμε την ουσία των σχέσεων μας, το νόημα των σχέσεων μας, τι σημαίνει φιλία, τι σημαίνει οικογένεια, τι σημαίνει ενορία, τι σημαίνει κάθε φορά επιτροπή, σε οποιοδήποτε σύλλογο, είτε είναι σώμα, είτε είναι ενορία…. τι σημαίνει αυτοδιοίκηση και πρόσωπα της αυτοδιοίκησης, δήμαρχος….  και  να σεβόμαστε λίγο τους εαυτούς μας και μετά να μπορέσουμε να αποδώσουμε αυτό τον σεβασμό στην κοινωνία η οποία τον έχει χάσει…»























Δεν υπάρχουν σχόλια: