Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Half Note Jazz Club - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ & ΦΙΛΟΙ, "ROCK OF MY SOUL".


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ & ΦΙΛΟΙ
"ROCK OF MY SOUL"

Συμμετέχουν:
Βαγγέλης Γερμανός, Φωτεινή Δάρρα, Ευρυδίκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Μελίνα Κανά, Κίτρινα Ποδήλατα, Δημήτρης Κοργιαλάς, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ελένη Πέτα, Διονύσης Τσακνής
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου προσωπικού του άλμπουμ με τίτλο "Rock Of My Soul", o γνωστός δεξιοτέχνης της κιθάρας ΠαναγιώτηςΜάργαρης θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Απριλίου, παρέα με αγαπημένους του φίλους, στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Το "Rock of my soul" είναι μια δισκογραφική παραγωγή, η οποία ήταν εδώ και πολλά χρόνια στα σχέδια του Παναγιώτη και περιλαμβάνει διασκευές του πάνω σε κλασικά και αγαπημένα τραγούδια της rock μουσικής σκηνής, ερμηνευμένα από τον ίδιο στην κιθάρα.
Στις δύο αυτές βραδιές, θα παίξει κομμάτια των Rolling Stones, των Queen, των Metallica, των Beatles και άλλων ιστορικών συγκροτημάτων.
Πολλές όμως ακόμα ανατρεπτικές μουσικές εκπλήξεις περιμένουν όσους παραβρεθούν στις πρωτότυπες αυτές συναυλίες, μιας και οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν, θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό τους (και όχι μόνο) ρεπερτόριο, με τη συνοδεία της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη.
8/4/2013 - 9/4/2013
Τριβωνιανού 17, 11636 Μέτς


"Το Half Note Jazz Club, το πιο γνώριμο στέκι της Αθήνας, έχει διανύσει μια επιτυχημένη πορεία 33 χρόνων και έχει αναγνωριστεί από το κοινό ως ένα από τα πιο επιτυχημένα και συνεπή ως προς την πορεία και την ποιότητα του, club. Αυτό που κάνει το Half Note να αποτελεί ένα χώρο αναφοράς στην αθηναϊκή νύχτα εδώ και τόσα χρόνια είναι ότι και στους πιο δύσκολους καιρούς επιμένει στην ποιότητα και κατορθώνει να λειτουργεί κάθε βράδυ, από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της σεζόν, με την καλύτερη live μουσική. Το αθηναϊκό κοινό έχει δυνατότητα να έρχονται σε άμεση επαφή με πασίγνωστους ξένους καλλιτέχνες, που μπορούν να παρουσιάζουν την δουλειά τους σε ένα χώρο με πολύ καλό ήχο, ζεστό, φιλόξενο που κατορθώνει να ενώνει κοινό και καλλιτέχνες σε μια μεγάλη παρέα."

Έχοντας επισκεφθεί πολλές φορές το Half Note Jazz Club, αφού έχουμε παρκάρει το αυτοκίνητό μας, εκεί που το πρωί παρκάρει ο πιο βαθύς ανθρώπινος πόνος, έχουμε στην συνέχεια αφεθεί αρχικά στην μαγεία του χώρου, με τον οποίο ταυτίζεσαι άμεσα, έναν χώρο χωνευτήρι ηλικιών και πολιτισμών, είσαι πλέον έτοιμος να ταξιδέψεις με οδηγό την χειροποίητη μουσική, λικνιζόμενος, στην Ιθάκη σου...                           .αδ

Δεν υπάρχουν σχόλια: