επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΠΙΕΩΝ
                           «ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ»

Τέσσερις μέρες είχαν διάρκεια οι φετινές εκδηλώσεις του «Δημόφιλου», οι οποίες είχαν επίσημο χορηγό το Δήμο Αλιάρτου.
Οι δύο πρώτες (21-22/8) είχαν τους τελικούς των αγωνισμάτων του 2ου Αθλητικού Τουρνουά (μπάσκετ, βόλεϊ 6χ6, beach volley, πινκ πονκ, τένις και δρόμου αντοχής 3000μέτρα), που διοργανώθηκε φέτος σε συνεργασία με τον Α.Ο. Θεσπιακό με απόλυτη επιτυχία. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι οι συμμετοχές ήταν πέρσι περί τα 60 άτομα και φέτος 80 με 85. Να τονίσουμε επίσης ότι οι συμμετέχοντες δεν ήταν μόνο από τις Θεσπιές αλλά και από Βάγια, Μαυρομμάτι, Αλίαρτο, Λεύκτρα και Λεοντάρι.  Ευελπιστούμε του χρόνου οι συμμετοχές να προσεγγίσουν τα 100 άτομα.

Μας βοήθησαν οι: Λάντζας Γιάννης, Μελισσάρης Δημήτρης, Κακοσαίος Μάριος, Μπόγρης Χάρης, Κουρούνη Ισμήνη, Καραγιάννης Γιάννης και Λάμπρου Αλέκος, καθώς και οι γυμναστές Λάντζας Βασίλης, Βαρθαλάμη Ηρώ, Μπαμπούλας Αλέκος και ο συντονιστής όλου του τουρνουά Δομβρεναίος Γιάννης.
Η Τρίτη ημέρα (23/8) ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, με το 2ο φεστιβάλ παιδιού να προσελκύει όλους τους μικρούς αλλά και πολλούς μεγάλους!!! Περιελάμβανε παραμύθια και παιχνίδια απ’όλο τον κόσμο, αγειοπλαστική, δημιουργική γραφή, έκθεση βιβλίου και ζωγραφική.
Μας βοήθησαν οι: Νηπιαγωγός Βασιλείου Μαρίνα,  αγγειοπλάστης Πικάση Ασημίνα, το βιβλιοπωλείο της Σταυρούλας τσιώλα bookali (στην Αλίαρτο), Στάθη Σταυρούλα, Γεωργίου Μαρία, Στάθη Δέσποινα, Μπόγρη Κωνσταντίνα και η παραμυθοπλάστης Γεωργία Αναστασοπούλου, η οποία ήρθε από Αθήνα.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους γονείς!!!
 Την τέταρτη και τελευταία μέρα (25/8) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το 2ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού για μικρούς αλλά και για ενήλικες!
Μας Βοήθησαν οι: Κουρούνη Ισμήνη, Κόλλια Χαρά, Στάθης Χάρης, Γεωργίου Τηλέμαχος και Βαρθαλάμη Ηρώ. 
Το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε συναυλία από τοπικούς καλλιτέχνες. Ακούστηκαν ροκ, λαικά έντεχνα αλλά και δημοτικά. Να τονίσουμε ότι όλοι οι καλλιτέχνες τραγούδησαν αφιλοκερδώς!
Ευχαριστούμε λοιπόν: τους μικρούς Κόλλια Γιώτα, Κοντό Χάρη, Κοντό Νίκο, Κακοσαίο Ανδρέα και Δέδε Βασίλη, αλλά και τους μεγαλύτερους Στάθη βασίλη, Κάπρο Θάνο, Παπανικολάου Χάρη, Με’ι’δάνη Σπύρο, Χρήστου Θοδωρή, Δημητρίου Γιώργο, Δημητρίου Δημήτρη, Χρήστου Σπύρο και τη σύζυγό του Ξενοκώστα Χρυσούλα και τον Κόλλια Παναγιώτη. 
Όλες τις μέρες των εκδηλώσεων υπήρχαν τρεις εκθέσεις που επισκέφθηκε πολύς κόσμος!!! Ηπρώτη έκθεση είχε λαογραφικό χαρακτήρα και είχε θέμα «Απ’το στάρι στο ψωμί», η δεύτερη ήταν «έκθεση Ποίησης» και η τρίτη «έκθεση Φωτογραφίας».
Για τη λαογραφική έκθεση μας βοήθησαν: κυρίες που έφτιαξαν, προσέφεραν αλλά και έστησαν την έκθεση, ο φούρνος του Δελλή Γιώργου και του Μελισσάρη Νίκου, οι Μύλοι Μπόγρη, η Γεωπόνος Μάρία Μελισσάρη και ο Κάπρος Σωήριος (πρόεδρος του συλλόγου των εν Αθήναις Θεσπιέων «ο Θέσπις»), που προσέφερε φωτογραφίες από το παρελθόν σχετικές με το θέμα. 
Για την «έκθεση Ποίησης» ευχαριστούμε τους ποητές ή «ποιητές»: Μελισσάρη Ξενοφών, Δημητρίου Αντώνη, Καλόγρηα Σωτήρη και Στάθη Κώστα.
Για την «έκθεση φωτογραφίας» ευχαριστούμε τους φωτογράφους: Δημητρίου Δημήτρη, Κάπρο Θάνο και Βασιλείου Μαρίνα.
Τέλος… να σας εμπιστευθούμε ότι ο στόχος του «Δημόφιλου» φαίνεται να υλοποιείται σιγά σιγά. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στο τετραήμερο αυτό συμμετείχαν, παρακολούθησαν, βοήθησαν, χάρηκαν, διασκέδασαν και κουράστηκαν παιδάκια από δύο ετών ως και οι παππούδες τους!!! Αυτό για μας είναι το πιο δυνατό χειροκρότημα για να συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε! 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά και καλό χειμώνα!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: