επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Αλίαρτος 30-10-2013

Ψήφισμα του Δ.Σ του Δήμου Αλιάρτου για τα Κέντρα Υγείας

      Κατά την 17η Τακτική συνεδρίασή του,την Τετάρτη 30-10-2013,το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλιάρτου, εκφράζει Ομόφωνα την ανησυχία του για τις επιχειρούμενες αλλαγές στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Περίθαλψης, οι οποίες υποβαθμίζουν υφιστάμενες δομές δημιουργώντας σοβαρό έλλειμμα στην προστασία της υγείας των πολιτών και ιδιαίτερα των οικονομικά αδυνάτων.
     Οι τελευταίες επιχειρούμενες αλλαγές αφορούν τα Κέντρα Υγείας ή κάποια από αυτά, τα οποία υποβαθμίζονται με απώτερο στόχο την κατάργησή τους. Η απαξίωση  των Κέντρων Υγείας θα επιφέρει το τελικό χτύπημα στο υπό κατάρρευση σύστημα υγείας  και θα εξαλείψει κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους στον χώρο αυτό.
  • Προειδοποιούμε πως δεν θα μείνουμε απαθείς σε περίπτωση περαιτέρω υποβάθμισης του Κ.Υ. Αλιάρτου, το οποίο εξυπηρετεί την κεντρική Βοιωτία και το μόνο που έχει ανάγκη είναι η στελέχωση και η στήριξή του.
  • Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους Δημότες του Δήμου Τανάγρας που σε κινητοποιούνται για τη στήριξη του Κ.Υ. Σχηματαρίου
  • Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους Δημότες του Δήμου Θηβαίων στον αγώνα τους για την στήριξη του Νοσοκομείου Θήβας.
     Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να δείξει πραγματικό ενδιαφέρον βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους άγρια φορολογούμενους πολίτες και να στηρίξει τις δομές που έχουν δοκιμαστεί και η προσφορά τους δεν αμφισβητείται.
Σε κάθε αντίθετη περίπτωση θα μας βρει αντιμέτωπους.

Κοινοποίηση
Βουλευτές Βοιωτίας
Περιφερειάρχη κο Περγαντά
Αντιπεριφερειάρχη κο Μουλκιώτη
Αντιπεριφερειάρχη κα Παπαθωμά
Διοικητή Γεν. Νοσοκομείου Λιβαδειάς
Δήμαρχο Λεβαδέων
Δήμαρχο Θηβαίων
Δήμαρχο Τανάγρας
Δήμαρχο Ορχομενού
Δήμαρχο Διστόμου –Αράχοβας –Αντίκυρας

ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: