επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πλούσιος ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής μας.

 Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή δημοτών απ’όλα τα τοπικά διαμερίσματα του  Δήμου Αλιάρτου, έγινε ο Δημόσιος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής.
Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γ. ξεκίνησε την τοποθέτησή του ενημερώνοντας τους Δημότες για την διαδικασία μετάβασης από τον «Καποδίστρια στον Καλικράτη», τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα κατάργησης των Καποδιστριακών Δήμων και έναρξης του Καλικρατικού, την κατάργηση των παλαιών νομικών προσώπων και δημιουργίας των νέων και στις νέες αρμοδιότητες που συνεχώς  έρχονται στους Δήμους.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία του Δήμου και συγκεκριμένα στην κατάσταση που παρέλαβε η δημοτική αρχή και στην δραστική μείωση του χρέους που επιτεύχθηκε. Επίσης στις ενέργειες που έχουν γίνει για την καταγραφή και αξιοποίηση της Δημοτικής περιουσίας, στην  πορεία των έργων και τον προγραμματισμό των νέων καθώς και στην οργάνωση και διαχείριση των υπηρεσιών του Δήμου.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον Δήμαρχο στις δράσεις, όπως το κοινωνικό παντοπωλείο και ο εθελοντισμός, που αφορούν την κοινωνική συνοχή και την στήριξη δημοτών που έχουν ανάγκη.
Σε ότι αφορά τα έργα τονίστηκε ότι κριτήριο πλέον είναι η αναγκαιότητα και έδωσε στοιχεία για τις παρεμβάσεις που έγιναν και συνεχίζονται σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, ενώ αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα του ΕΣΠΑ που εκτελούνται ήδη  (αποκατάσταση ΧΑΔΑ) και στα Δίκτυα αποχέτευσης, τόσο της Αλιάρτου, όσο και της Δ.Ε.Θεσπιών που σύντομα θα ξεκινήσουν.
Στο τέλος ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι απάντησαν σε ερωτήσεις των Δημοτών.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός, που σχολιάστηκε αρνητικά από τους Δημότες, πως δεν παραβρισκόταν κανένας Δημοτικός Σύμβουλος από την αντιπολίτευση, παρόλο που είχαν προσκληθεί.


ΠΗΓΗ: http://permisospress.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5957.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: