επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ -ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 
Αλίαρτος    13/02/2014                                                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Πραγματοποιήθηκε στις 12-4-2014 η προγραμματισμένη, από την Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου, Λαϊκή Συνέλευση με θέμα την αστυνόμευση της πόλης και γενικότερα του Δήμου.
Στην Συνέλευση παραβρέθηκαν, εκτός της Δημοτικής Αρχής, οι Βουλευτές κκ Σταθάς Ιωάννης, Καράμπελας Ιωάννης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής ταξίαρχος κος Σουγλέρης, ο Αστυνομικός Δ/ντής Ν.Βοιωτίας κος Λουλακούδης, πολλοί Δημότες, ενώ μήνυμα έστειλαν ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μουλκιώτης και ο Βουλευτής κος Μπασιάκος.
Στην Συνέλευση τέθηκε το ζήτημα της έλλειψης αστυνόμευσης από τον Δήμαρχο, ο οποίος εστίασε στο κλονισμένο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, λόγω της παραβατικότητας και της ανεξέλεγκτης δράσης των ΡΟΜΑ επαναλήφτηκε το αίτημα για δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος με χώρο ευθύνης όλο τον Καλικρατικό Δήμο.
Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντης κος Σουγλέρης τοποθετούμενος αναφέρθηκε στην δράση των Αστυνομικών υπηρεσιών και στις στοχευμένες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν συγκεκριμένα  θετικά αποτελέσματα, ενώ εξέφρασε το ενδιαφέρον του για επίλυση συγκεκριμένων ζητημάτων που έθεσαν οι πολίτες.
Ο Αστυνομικός Δ/ντής Ν.Βοιωτίας κος Λουλακούδης αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις που διενεργήθηκαν στην περιοχή και τα αποτελέσματα που είχαν, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις πολιτών.
 Οι βουλευτές εξέφρασαν την στήριξή τους στο αίτημα για δημιουργία αστυνομικού τμήματος και ενόψει του νομοσχεδίου, για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας  που κατατέθηκε από το αρμόδιο υπουργείο, ενώ ο κος Σταθάς ανέφερε πως προβλέπεται ο περιορισμός των αστυνομικών κατά 8.000 άτομα, γεγονός που θα επιδεινώσει τα προβλήματα.
Τέλος υπήρξαν τοποθετήσεις των πολιτών, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους και το φόβο για την αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρούνται και ζήτησαν αύξηση της δύναμης που υπηρετεί στην Αλίαρτο.
Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: