επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Προσπάθειες ανάδειξης για το "Αρχαίο Θέατρο Θεσπιών"


Συναντήθηκαν με τον Αντιπερειφεριάρχη κ. Μουλκιώτη  Γεώργιο, στο Γραφείο του στην Λιβαδειά, την 25-8-2014, ο Επίτιμος Πρόεδρος των Εν Αθήναις Θεσπιέων κ. Δημητρίου Αντώνιος και ο Εκδότης της τοπικής Εφ. του Λεονταρίου Αλιάρτου-Θεσπιέων «ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ», κ. Δημητρίου Νικόλαος.  Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το Αρχαίο Θέατρο των Θεσπιών, και η ανάδειξή του, σε συνεργασία με το «ΔΙΑΖΩΜΑ», αλλά και με όλους του αρμόδιους φορείς.

Ο Αντιπερειφεριάρχης έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τις σχετικές επιστημονικές ανακοινώσεις που έχουν γίνει για το Αρχαίο Θέατρο των Θεσπιών, και κατά την διάρκεια της συνάντησης επικοινώνησε με τον κ. Μπένο Σταύρο, Πρόεδρο  του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».


Επίσης ο Αντιπερειφεριάρχης κ. Μουλκιώτης  Γεώργιος, αναφέρθηκε σε ανάλογη προσπάθεια που έγινε σε συνεργασία με το «ΔΙΑΖΩΜΑ», για το Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού, με πολύ θετικά αποτελέσματα. Σύντομα το  Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού θα είναι έτοιμο και θα αποδοθεί στο κοινό για παραστάσεις.  Μάλιστα η Περιφέρεια ήταν ο πρώτος φορέας χρηματοδότησης της συγκεκριμένης επιτυχημένης προσπάθειας.

 Κάθισμα από το ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΘΕΣΠΙΩΝ.

Από την επίσκεψη μας, στο χώρο που βρέθηκαν καθίσματα από το ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΘΕΣΠΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: