επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή, του ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Μέσα σε ευφρόσυνη ατμόσφαιρα, έγινε η ορκομωσία της νέας Δημοτικής μας Αρχής, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Γεώργιο. Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ντασιώτης, επανέλαβε για άλλη μια φορά, ότι θα προσπαθήσει να κάνει περισσότερα από όσο οι οικονομικές συνθήκες επιτρέπουν, μέσα από την συνεργασία με όλους. Παρόντες στην ορκομωσία, οι Βουλευτές του Νομού, πολλοί Δήμαρχοι της Βοιωτίας, οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες, και πάρα πολλοί Δημότες. 
 Ο νέος Δημοτικός μας Σύμβουλος κ. Χαρίτος Πετρούλιας, με τον Δήμαρχό μας, και τον νέο Πρόεδρο του Τ.Σ. κ. Δημήτριο Ζαφείρη.

Καλή Επιτυχία και σιδεροκέφαλοι!!!



Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, διακρίνονται και οι τοπικοί μας Σύμβουλοι, κ. Νικόλαος Γρίλλιας και κ. Κωνσταντίνα Σταθακοπούλου-Χατζή.


Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Ευθύμιος Αλεξανδρής, φίλος του Δημάρχου μας από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Θεολογική Σχολή. Μιά διακριτική παρουσία που ξεχώρισε στην τελετή της ορκομωσίας. Ο κ. Ευθύμιος Αλεξανδρής έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ο.Σ.Κ. και Αντιπρόεδρος της ΟΠΑΠ Κύπρου.


Πολλές από τις φωτογραφίες είναι από το blog:  http://aliartos-boiotias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: