επικαιροτητα

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ετικέτες

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Το κατηχητικό μας αρχίζει!!! στην Ενορία του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, στο Λεοντάρι.                                 ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ!!! 
Για άλλη μία χρονιά οι κατηχητικές συνάξεις του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου ξεκινούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Οκτωβρίου την φετινή τους ιεραποστολική πορεία, προσπαθώντας να δώσουν νόημα ζωής στα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους. Όσοι έχουν περάσει από τα παιδικά τους χρόνια από τα κατηχητικά , γνωρίζουν τα εφόδια που πήραν σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Γνώρισαν το Χριστό ,έκαναν φιλίες πραγματικές, χάρηκαν, έπαιξαν ,έζησαν στιγμές μοναδικές με την καρδιά τους. Στις κατηχητικές μας συνάξεις του Ιερού Ναού μας τα παιδιά μαθαίνουν την ορθόδοξη πίστη, διδάσκονται τα πως και τα γιατί της ορθόδοξης λατρείας, πραγματοποιούνται εκδρομές ,παίζονται παιχνίδια, ετοιμάζονται γιορτές Εκκλησιαστικού περιεχομένου, δηλαδή αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους.
Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ μετά τη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ θα πραγματοποιούνται οι κατηχητικές μας συναντήσεις στις 11.00π.μ. στο  «ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: