επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Μεγάλη Λατρευτική Σύναξη στο εκκλησάκι του παλιού Προφήτη Ηλία, για την Λειτουργία των Αγίων Αποστόλων!!!


                               «Απόστολοι του Θεού πρεσβεύετε υπέρ υμών»

    Μέσα σε Πανηγυρικό κλίμα, βαθιάς κατανύξεως τελέστηκε ο Εσπερινός και η Θεια Λειτουργία στο Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (Παλαιό Νεκροταφείο) για την Εορτή των Αγίων και Πρωτοκορυφαίων (12) Αποστόλων, σήμερα Τρίτη 30-6-2015.
   Πλήθος κόσμου παρευρέθη στις Λατρευτικές μας εκδηλώσεις χθες και σήμερα για να τιμήσει τους Αγίους Αποστόλους...
  Στην Ομιλία του Πατρός Κωνσταντίνου είπε για αυτούς τους Αγίους Αποστόλους οι οποίοι είχαν καλλιεργηθεί τόσο πολύ πνευματικά.
  Στο τέλος της ομιλίας του, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ όλους όσους βοήθησαν, δουλεύοντας σκληρά στην ανέγερση και στον καλλωπισμό του Ναού προσφέροντας την προσωπική τους εργασία, είτε με κάποιο χρηματικό ποσό.
   Ο Ιερέας ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας πρώτα από όλους τον «Αρχιμάστορα» Γεώργιο Χαροκόπο διότι ήταν ο άνθρωπος ο οποίος αγάπησε το Εκκλησάκι και δούλεψε και θα δουλεύει όσο μπορεί, όπως αυτός μας μαρτυρεί.
  Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού, ευχαριστεί, όλους όσους βοήθησαν την ανακαίνιση του Παλιού Προφήτη Ηλία.  Τον μακαριστό ενορίτη μας, Παναγιώτη Φίλωνα Δημητρίου, ο οποίος και ξεκίνησε πρώτος το έργο, χρηματοδοτώντας την ανακεράμωση Ναού, σώζοντας ουσιαστικά τον Ναό από την κατάρρευση, αλλά και τα αδέλφια του που συνέχισαν το έργο στην μνήμη του, με την αγορά όλων των ιερών σκευών του Ναού, που χρειάστηκαν για να γίνει λειτουργικός. Επίσης ευχαριστεί τους Ιεροπαίδες, τα αδέρφια Κόλλια που βοήθησαν ενεργά τις εργασίες που έγιναν γύρω από τον Περίβολο του Ι. Ναού, τον Λούκα Χρήστου όπου και αυτός στον ελεύθερο του χρόνο βοηθούσε αποτελεσματικά, τον Χρήστο Κόλλια  για τον εξωτερικό φωτισμό του Ναού, τις γυναίκες της Ενορίας που ανέλαβαν ειδικά τον καθαρισμό του Ναού και πρόσφεραν τα βαρύτιμα υφάσματα για να φτιαχτούν τα καλύμματα και βέβαια όλους τους ενορίτες μας που με τον οβολό τους βοήθησαν το έργο του εξωραϊσμού του Παλιού Προφήτη Ηλία. Πρέπει να σημειώσουμε ότι πολύ προσωπική εργασία προσέφεραν και οι Άγιοι Επίτροποι της Ενορίας μας
    Αλλά και εμείς πρέπει να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ τον Ιερέα μας για τον λόγο οτι έκανε ένα πολύ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ το οποίο θα μείνει "ΚΕΙΜΉΛΙΟ" στο Χωριό μας και θα είναι ένας χώρος Προσευχής και ηρεμίας αλλά όχι μόνο.
   Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Πατέρα Κωνσταντίνε! ! !
  Με την ευχή του π. Κωνσταντίνου μπορούν να γίνονται όλα τα Μυστήρια (Γάμος, Βάπτιση) και Ιδιωτικές Θείες Λειτουργίες ή Απογευματινός Ακολουθίες κατόπιν ενημερώσεως.























Δεν υπάρχουν σχόλια: