Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Μια βραδιά που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ήταν η βραδιά στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της κ. Κων/νας Σταθακοπούλου!!!


Μια βραδιά που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ήταν η χθεσινοβραδινή βραδιά, Κυριακή 7-6-2015, μέσα στο θαυμάσιο Καφε-Όασις, στο Ζάπειο, στην παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της κ. Κων/νας Σταθακοπούλου!!! Και ενώ η φύση έμπαινε μέσα στην αίθουσα από την τζαμαρία, έπλεκε με τις λέξεις από τα ποιήματα που απήγγειλαν οι παρουσιαστές, ένα πέπλο από συναισθήματα που μας αγκάλιαζε όλους και μας ταξίδευε σε κόσμους μαγικούς... 


 Xτες Κυριακή 7-6-2015, στην Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής “Μια Θάλασσα Λόγια Ανείπωτα”, εκδόσεις Άλλωστε, της κ. Κωνσταντίνας Σταθακοπούλου στο OASIS στο Ζάππειο, όλα πήγαν θαυμάσια, οι παρουσιαστές του βιβλίου υπέροχοι, οι θαυμαστές και φίλοι της ποιήτριας που προσήλθαν πολλοί και τα ποιήματα που απήγγειλα τουλάχιστον για εμένα συνταραχτικά. Ευχαριστώ την κ.Σταθακοπούλου και τις εκδόσεις Άλλωστε για την υπέροχη βραδιά και εμπειρία…   ΧΡΥΣΑ ΒΕΛΗΣΣΑΡΙΟΥ


Λεονταρίτισσες με την συλλογή ανά χείρας στην παρουσίαση.

 καλησπέρα σας,
δεν υπάρχουν λόγια....
μια βραδιά που ξεπέρασε κάθε προσδοκία...
αγάπη...αγάπη... αγάπη...
εκροή και εισροή αγάπης από παντού....
ευχαριστώ απ' την ψυχή μου τους κύριους συντελεστές της χθεσινής ευτυχίας, Απόστολος Αντωνάκης, Christina Savvani, Άννα Στεφανοπούλου, τον υπέροχο Άνθρωπο και Δάσκαλο κ. Λαοκράτη Βάσση που με τίμησε με τα λόγια του, την κα Χρύσα Βελησσαρίου που ήρθε απ' τη Λάρισα ειδικά για να απαγγείλει στη γιορτή μου και όλους τους Φίλους καρδιάς που με τίμησαν με την παρουσία τους !!
Να είστε όλοι καλά και σε χαρές να ανταμώνουμε !!!
~ Κωνσταντίνα Σταθακοπούλου ~


 Ο κ. Απόστολος Αντωνάκης, με ζεστά λόγια μιλά για την ποιητική συλλογή της Κωνσταντίνας Σταθακοπούλου.Επίσης μίλησε η Άννα Στεφανοπούλου, Μουσική παραγωγός.

....τον υπέροχο Άνθρωπο και Δάσκαλο κ. Λαοκράτη Βάσση που με τίμησε με τα λόγια του....
..... την κα Χρύσα Βελησσαρίου που ήρθε απ' τη Λάρισα ειδικά για να απαγγείλει στη γιορτή μου.......

 Πολλοί Λεονταρίτες τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά της Κωνσταντίνας.


 Η ποιήτρια υπογράφει την συλλογή της.


 Σε όλους η Κωνσταντίνα χάρισε ένα πουγκί με πολλά ευχαριστώ και καραμέλες.

Καλή επιτυχία Κωνσταντίνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: