επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Με ιδιαίτερη επιτυχία, εξελίσσονται τα ΜΟΥΣΕΙΑ 2015 στην Άσκρη ! ! !



Ο Ασκραίος Ναύαρχος κ. Χρίστος Λυμπέρης στο βήμα προλογίζοντας τα ΜΟΥΣΕΙΑ 2015.




Οι Μούσες από κορίτσια της Άσκρης.



Η ψυχή των ΜΟΥΣΕΙΩΝ, Στρατηγός κ. Ιωάννης Πέππας φωτογραφίζεται στο τέλος της πρώτης ημέρας με κορίτσια από την Άσκρη αλλά και την ευρύτερη περιοχή που έλαβαν μέρος στα ΜΟΥΣΕΙΑ 2015


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ΦΟΝΙΣΣΑ του κυρ-Αλέξανδρου, από την καταπληκτική Φωτεινή Φιλοσόφου, που η ερμηνεία της μας συγκλόνισε. Στο φιλοθεάμον κοινό, πολλοί εκλεκτοί Βοιωτοί, όπως ο Πόεδρος της Εταιρείας Βοιωτικών Μελετών Δρ. Νικόλαος Κόλλιας & η κ. Αικατερίνη Στενού, Δ/ντρια στην ΟΥΝΕΣΚΟ στο Παρίσι. Σεμνή, λιτή, διακριτική, αλλά γεμάτη συμβολισμό η παρουσία του παπαΓιάννη μας.


Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές των ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2015, ευχόμαστε και του χρόνου με τον ίδιο ζήλο να διοργανώσουν τα ΜΟΥΣΕΙΑ 2016.
Πρέπει να κάνουμε μνεία στην επιλογή τους να συμμετέχουν οι νέοι και οι νέες από την Άσκρη στα ΜΟΥΣΕΙΑ 2015, ώστε να μάθουν βιωματικά την ιστορία του τόπου τους. Ο μεγάλος Βοιωτολόγος, καθηγητής John Bintliff, πέρσι στα ΜΟΥΣΕΙΑ 2014 είχε πει «...όσο καλύτερα και όσο περισσότερο γνωρίζουν οι κάτοικοι της Βοιωτίας την ιστορία τους, τόσο περισσότερο θα αγαπήσουν τον τόπο τους, και θα βρουν μόνοι τους τον δρόμο για να τον αναδείξουν. Μην ξεχνάμε πως η αυτογνωσία περνάει μέσα από την γνώσι της ιστορίας…»Εφ. ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ Τ. 27, οι εκδηλώσεις των ΜΟΥΣΕΙΩΝ είναι προς αυτή την κατεύθυνση.
Για άλλη μια φορά να αναφερθούμε στον οικοδεσπότη, Στρατηγό κ. Πέππα, να τον συγχαρούμε για την άψογη διοργάνωση, αλλά και όλους τους συντελεστές για τις δυο καταπληκτικές βραδιές που μας χάρισαν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: