Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Δρομολογήθηκε η ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στην Αλίαρτο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
  
Θέμα: Δρομολογήθηκε η ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στην 
             Αλίαρτο
       Παρουσιάστηκε στις 18-11-2015 στη Λαμία, από την φυσική και πολιτική ηγεσία, το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Αστυνομίας.
       Η παρουσίαση έγινε από τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή  υποστράτηγο κο Αποστολόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Δημ.Τάξης κο Αναγνωστάκη, παρουσία ανώτατων αξιωματικών του Σώματος, Βουλευτών, Δημάρχων και εκπροσώπων φορέων.
       Η προσπάθεια της ηγεσίας κινείται προς την κατεύθυνση της αναδιάταξης των δυνάμεων, προκειμένου να υπάρξουν αποτελεσματικές υπηρεσίες προς τον πολίτη.
       Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο καταργούνται ή συγχωνεύονται Αστυνομικά Τμήματα και Αστυνομικοί Σταθμοί, ενώ ιδρύονται εκεί που ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της Αστυνομίας το κρίνει αναγκαίο.
       Στα πλαίσια αυτά η Δημοτική Αρχή, εδώ και αρκετούς μήνες σε επανειλημμένες συναντήσεις με τους αρμόδιους έθεσε το αίτημα της ίδρυσης του Α.Τ. Αλιάρτου – Θεσπιέων, εξηγώντας τους λόγους που το καθιστούν αναγκαίο για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής. Την ίδια τοποθέτηση έκανε ο  Δήμαρχος κο Ντασιώτης Γεώργιος και κατά την παρουσίαση του σχεδίου, ζητώντας επίσπευση των διαδικασιών
      Η φυσική και Πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, κατανόησε  την αναγκαιότητα  του Αστυνομικού Τμήματος στην Αλίαρτο και στο σχέδιο αναδιάρθρωσης του Σώματος που παρουσιάστηκε στις 18-11-2015 στη Λαμία, περιλαμβάνεται η ίδρυσή του.
      Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κο Αναγνωστάκη Δημήτριο, το σχέδιο αναδιάρθρωσης θα είναι νόμος του κράτους έως το τέλος Δεκεμβρίου.
Ο Δήμαρχος

Ντασιώτης Γεώργιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: