Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Να μην κλείσει το "Αστυνομικό Τμήμα" Βαγίων

ΠΡΟΣ:
Α. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΣ
Β. ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ.Ε. ΒΑΓΙΩΝ – ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΣ
Θέμα:
«ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΓΙΩΝ  - 
ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ»Οι πολίτες της Δ.Ε. Βαγίων ονόματι : Μπατσούλη Παναγιώτα, Ηλιάδη Γεωργία, Καββαδά Δήμητρα, Καραπατούχα Ευμορφία, Γεωργίου Δημήτριος και Ζαμπέτογλου Χρυσοβαλάντης, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία και ως Συντονιστική ομάδα, συλλέγουμε υπογραφές για τη μη απομάκρυνση του Α.Τ. Βαγίων και ακολούθως την ενίσχυσή του. Επιπλέον, αιτούμεθα τα παρακάτω :
Κάλεσμα – ανοιχτή συζήτησης στο τοπικό – δημοτικό Συμβούλιο, παρουσία των πολιτών για το συγκεκριμένο θέμα.
Ενημέρωση των πολιτών από τις Δημοτικές Αρχές για τις γεγενημένες ενέργειες από μέρους τους (προσκόμιση σχετικών αποφάσεων – εγγράφων κ.λ.π.).
Ενημέρωση των πολιτών για μελλοντικές ενέργειες των Δημοτικών Αρχών.
Ενημέρωση των πολιτών για πιθανά κολλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημοτικές Αρχές στις ενέργειες και δράσεις επί του θέματος.Συμπερασματικά, απαιτούμε οργανωμένο και ανοιχτό διάλογο ανάμεσα στους πολίτες και τις Δημοτικές Αρχές. Προσφέρουμε τις ιδέες, τις γνώσεις και τις δυνατότητές μας σε ό,τι χρειαστεί.
Εκμεταλλευτείτε το ανθρώπινο κεφάλαιο που σας προσφέρουμε. Υπάρχει λαϊκή Βούληση. Πορευόμαστε πλάι σας ! Όχι απέναντί σας!
Εξαιτίας του κατεπείγοντος του θέματος, προτειθέμεθα να σας προσκομίσουμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο τις υπογραφές των πολιτών και φορέων της Δ.Ε. Βαγίων που συντάσσονται με την κίνηση αυτή.                    Συντονιστική Ομάδα :
                    Μπατσούλη Παναγιώτα
                    Ηλιάδη Γεωργία
                    Καββαδα Δήμητρα
                    Καραπατούχα Ευμορφία
                    Γεωργίου Δημήτριος
                    Ζαμπέτογλου Χρυσοβαλάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια: