επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Προβληματική η διαιτησία σε αγώνα του Α.Σ.Λ.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ

Εν κατακλείδι οι σημερινοί διαιτητές είναι PERSONA NON GRATA για την ομάδα μας.

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη φορά βρεθήκαμε σήμερα στον αγώνα της ομάδας μας, με αντίπαλο την ομάδα του Η... Α...
Ένα ανίκανο διαιτητικό τρίο Μ...-Κ...-Π... που προκάλεσε εκνευρισμό σε παίκτες και κόσμο.
Το αστείο περιστατικό ο βοηθός Κ... να εξηγεί πριν τον ματς στον βοηθό Π... πως πρέπει να παίξει, τι θέση να έχει στο γήπεδο.. πότε πρέπει να σηκώσει την σημαία του για υπόδειξη οφσάιντ…ότι πρέπει να κοιτάει τον διαιτητή του ματς όταν δεν είναι σίγουρος για την απόφαση του, προκάλεσε γέλιο σε όσους το αντιλήφθηκαν.
Να πούμε ότι κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με την καλή ομάδα της Α... και με την ευκαιρία να τους συγχαρούμε για την νίκη τους.
Το διαιτητικό τρίο δεν σεβάστηκε τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών μας, του προπονητή και των μελών της διοίκησης.


Η φιλοσοφίας μας είναι ότι οι αγώνες θα πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά δυστυχώς για ένα ακόμη ματς γίναμε μάρτυρες της αλλοπρόσαλλης διαιτησίας.
Δεν ζητήσαμε ποτέ την εύνοια της διαιτησίας αλλά να μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι μας αναλογεί. Ομως δεν μας δόθηκε αυτή η δυνατότητα.
Καθαρή φάση υποδείχτηκε οφσαιντ και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0.
Επιθετικό φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα που ούτε ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας δεν θα έδινε και ενώ ο παίκτης μας ήταν έτοιμος να σκοράρει.
Ανύπαρκτο οφσαιντ στο 2ο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 0-2 που δεν μας δίνει την δυνατότητα να μπούμε και πάλι στο ματς και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.
Ανύπαρκτο 3ο γκολ των αντιπάλων αφού ο επιθετικός γυρνάει την μπάλα ενώ αυτή είχε βγει εκτός γηπέδου.
Η υπομονή όμως έχει και τα ορία της και το ΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ δεν θα μείνει στο εξής άφωνο σε διαιτησίες που διαμορφώνουν αποτελέσματα.
Είναι δυνατόν να έρχεται να παίξει ένα αμούστακο και άβουλο παιδάκι επόπτης όταν είναι προφανές ότι δεν γνωρίζει ούτε τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου;
Και αν δεχτούμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να παίξει και αυτός, γιατί δεν ήταν ένας έμπειρος διαιτητής ώστε να μπορεί να καλύψει τα όποια λάθη του;
Για μια ακόμα φορά παρακολουθήσαμε το θέατρο του παραλόγου από αυτούς που έχουν αναλάβει να σηκώσουν το βάρος της διαιτησίας στο δύστυχο Βοιωτικό ποδόσφαιρο.
Σεβόμαστε του νόμους που διέπουν το πρωτάθλημά μας αλλά θέλουμε να κάνουμε το εξής ερώτημα προς τους υπεύθυνους.
Τα λάθη των ομάδων τα πληρώνουν οι ομάδες,τα λάθη των διαιτητών θα τα πληρώνουν πάλι οι ομάδες;
Δεν υπάρχουν δικαιώματα και υποχρέωσεις για όλους στον αγωνιστικό χώρο;
Ποια είναι επιτέλους τα δικά μας;(ομάδων,ποδοσφαιριστών,προπονητών).
Θέλουμε να προστατέψουμε την ομάδα μας και θα το κάνουμε με όποιο τρόπο μπορούμε και σίγουρα δεν θα μείνουμε απλοί παρατηρητές. Θα λέμε την άποψη μας είτε αρέσει είτε όχι. Εχουμε υποχρέωση απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας,τον προπονητή μας και τους εαυτούς μας. Επιτέλους ας αναλάβουν όλοι το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί.
Οι σημερινοί κύριοι δεν χρειάζεται να είναι ανίκανοι όπως φώναζε ο κόσμος, αρκεί να είναι ψυχικά ακατάλληλοι γι’ αυτή την δουλειά.
Ο κος Μ... είπε στους παίκτες πριν το ματς να μην φωνάζουν στον πιτσιρικά βοηθό..ότι θέλουν να απευθύνονται σε αυτόν…μόνο που ξέχασε ότι μικρός αυτός παίρνει και αποφάσεις.
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ,ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ.
ΑΣ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ
Εν κατακλείδι οι σημερινοί διαιτητές είναι PERSONA NON GRATA για την ομάδα μας.

Αλήθεια αν βρισκόταν ένας «τρελός» που θα μπορούσε να τους απαλλάξει από την μιζέρια τους και την ασχετοσύνη τους τι θα λέγαμε τώρα;..γιατί υπάρχουν και τέτοιοι μέσα σε αυτή την μίζερη καθημερινότητα που ζούμε…εμείς σαν ποδοσφαιρικό σύλλογος τι ευθύνες θα είχαμε;

Υ.Γ.Θα ήταν φρόνιμο να μας ενημέρωναν ώστε αντί για μπουκάλι νερό να είχαμε μπιμπερό με γάλα για τον βοηθό Π…μικρό παιδάκι ακόμα είναι να το βοηθήσουμε να μεγαλώσει.

ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 20-10-2016


Δεν υπάρχουν σχόλια: