επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Με ενδυμασία ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΛΙΤΗ στον Μαραθώνα ο Λεονταρίτης Κώστας Χ. Χατζής


 Την  Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Marathon Expo 2016 και δόθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από τους διοργανωτές του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Με την συμμετοχή -σε όλες τις αγωνιστικές διαδρομές- 50.000 δρομέων, εκ των οποίων οι 7.500 από 105 χώρες του κόσμου, η Αθήνα θα γιορτάσει το μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της χώρας μας.



Ιδιαίτερη και φέτος η παρουσία του Δήμου Μαραθώνα στην Μarathon EXPO με δύο δρομείς ντυμένους «Αρχαίοι Έλληνες Οπλίτες» να συγκεντρώνουν τα βλέμματα εκατοντάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο και να προβάλλουν την Ιστορία του Δήμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Ηλίας Ψηνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Σπύρος Πάντζας, η Αντιδήμαρχος κα Λαμπαρού , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνος κος Λένας, οι σύμβουλοι κα Αναστασίου και κος Κουρουνάκος καλωσόριζαν τους επισκέπτες δίνοντας το μήνυμα ότι η μεγάλη γιορτή του 34ου Μαραθωνίου Αθηνών μόλις ξεκίνησε!!!!!!!!
Πολλά συγχαρητήρια στις : Κατερίνα Χαμηλοθώρη, Φωτεινή Βοϊβόντα, Ελένη Αλιφέρη που στηρίζουν τις δράσεις του Δήμου.
Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους Δρομείς με ενδυμασία «Αρχαίοι Έλληνες Οπλίτες» Κώστα Χατζή και Conan Doulos που αποδέχτηκαν αμέσως την πρόταση του Μουσείου Μαραθωνίου να συμβάλλουν εθελοντικά στην καλύτερη ανάδειξη της Ιστορίας της γενέτειρας πόλης του Αυθεντικού Μαραθωνίου.


Με την ολυμπιονίκη Αναστασία Τζουμελέκα

ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: www.facebook.com/pg/MarathonRunMuseumMouseioMarathoniouDromou/photos

Δεν υπάρχουν σχόλια: