επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

΄Εφυγε πλήρης ημερών, ο ιατρός Βασίλειος Κάπρος

Έφυγε πλήρης ημερών, ο ευπατρίδης Θεσπιεύς ιατρός Βασίλειος Κάπρος. Ευεργέτης της ιδιαιτέρας του πατρίδας, των Θεσπιών. Το χωριό του, τις ΘΕΣΠΙΕΣ, το είχε πάντα στην καρδιά του, το αγαπούσε πάρα πολύ και πολύ συχνά το επισκεπτόταν. Όσοι είχαμε την ευλογία να τον γνωρίσουμε γινόμαστε φτωχότεροι με την απώλειά του. Ο "γιατρός" όπως όλοι τον αποκαλούσαμε, ήταν ξεχωριστός αλλά και προσιτός, σοβαρός αλλά και με αίσθηση χιούμορ, άνθρωπος του μέτρου του καθήκοντος και πρωτίστως της προσφοράς. Με δική του πρωτοβουλία και χρηματοδότηση ολοκληρώθηκε ένα χρόνο πριν, και δόθηκε προς χρήση στους συμπατριώτες του, τους Θεσπιείς, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο των Θεσπιών, και το εργαστήριο πληροφορικής στο Λύκειο Θεσπιών.

                 Ο ιατρός Βασίλειος Κάπρος
........................................

Συλλυπητήριο Μήνυμα εξέδωσε ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιών



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
 Αλίαρτος, 05.04.2017
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Συλλυπητήριο Μήνυμα
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του ευπατρίδη Θεσπιέα συνδημότη μας, ιατρού Βασίλειου Κάπρου, ο οποίος έφυγε πλήρης ημερών.
Ο ιατρός Βασίλειος Κάπρος χρηματοδότησε την διαμόρφωση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Τοπικής Κοινότητας Θεσπιέων καθώς και τη δημιουργία του εργαστηρίου πληροφορικής του Λυκείου Θεσπιέων, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλες ανάγκες των κατοίκων.
Συμπάσχουμε με τους οικείους του στο πένθος και ευχόμαστε στον εκλιπόντα καλό ταξίδι.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

....................................................................................
Αναλυτικό ρεπορτάζ από τα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην εφημερίδα
Η ΞΕΡΟΒΡΥΣΗ, στο λινκ: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnx0b3BvbHlhbmRyaW9ufGd4OjdlYmJlM2QzYTczMzU0NjU

Δεν υπάρχουν σχόλια: