επικαιροτητα

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ετικέτες

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Έργα ανάπλασης στο χωριό μας!!!

Έργα ανάπλασης στο χωριό μας!!!

Ξεκίνησαν σήμερα τα έργα ανάπλασης 2 σημαντικών χώρων στο χωριό μας.Το πρώτο αφορά την ολική αναδιαμόρφωση των σκαλιών παραπλεύρως της πλατείας, η οποία θα ολοκληρωθεί με το 

φωτισμό του εν λόγου χώρου ώστε να προσφέρει ασφάλεια αλλά και προκειμένου να καλλωπίσει τη συγκεκριμένη περιοχή. Θα ακολουθήσει το βάψιμο και ο καλλωπισμός της γενικότερης περιοχής της πλατείας του χωριού μας, εν όψει Πανηγυριού αλλά και της περιόδου του καλοκαιριού.

Η δεύτερη και πιο σημαντική παρέμβαση της δημοτικής αρχής αφορά την εξ΄ολοκλήρου ανακατασκευή της παιδικής χαράς. Με το ¨ξήλωμα¨ των παλιών οργάνων, τον καλλωπισμό του χώρου αλλά και την επένδυση ειδικού τάπητα, ο χώρος της παιδικής χαράς γίνεται πιο σύγχρονος για να φιλοξενήσει τα παιδιά του Λεονταρίου, αλλά και ασφαλέστερος. 
Η ανακαινισμένη παιδική χαρά προβλέπεται να είναι έτοιμη στο τέλος Ιουλίου.

                                                    Κυριάκος  Λιάκος
                                                       10-7-2017

Η Εφ. "ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ" συγχαίρει το Δήμαρχό μας, κ. Γεώργιο Ντασιώτη, που κράτησε το λόγο του, και έκανε πράξη, όπως πάντα άλλωστε, αυτό που μας υποσχέθηκε, -"δώρο του Άη Βασίλη" το ονομάσαμε τότε-, στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!!!

Δήμαρχε, Μπράβο, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: