επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

3ος ΦΙΛΑΝΡΘΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ, νικητής η ανιδιοτελής προσφορά!!!


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με συμμετέχοντες παίχτες από το Λεοντάρι και τις Θεσπιές.. Ο φετινός αγώνας έγινε υπό τη σκιά των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική.. Γι’ αυτό το λόγο κύριος στόχος του παιχνιδιού ήταν η συγκέντρωση χρημάτων και εφοδίων για τους συμπολίτες μας.. Συμμετείχαν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα: ο Εκπολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Θεσπιών Δημόφιλος, ο Πολιτιστικός-Χορευτικός Σύλλογος Λεονταρίου Το Αρχοντίκι, ο Σύλλογος Γυναικών Θεσπιών και η τοπική Εφημερίδα Λεονταρίου Πολυάνδριον.. Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Δήμαρχο μας Γ. Ντασιωτη , τους αντιδήμαρχους Γ. Αραπιτσα και Κ. Μαλεση, τον αντιπρόεδρο Τ. Κ Θεσπιων Χ. Παπαδομαρκακη, τον Γιάννη Δομβρεναίο και την Ηρώ Βαρθαλάμη για την πολύτιμη βοήθεια τους.. Πάνω απ’ όλα όμως, ευχαριστούμε τους συνδημότες μας, που ανταποκρίθηκαν στο σκοπό του χθεσινού παιχνιδιού..
Υ.Γ. Η καρδιά όλων μας χτυπάει στην Αττική..Ευχόμαστε να επουλωθούν γρήγορα οι πληγές της καταστροφικής πυρκαγιας και κουράγιο στους συγγενείς των θυμάτων..



Με επιτυχία διεξήχθη ο 3ος  ΦΙΛΑΝΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΘΕΣΠΙΕΣ-ΛΕΟΝΤΑΡΙ. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια των νέων από τις Θεσπιές και το Λεοντάρι, μια προσπάθεια που πλέον έγινε θεσμός, και στηρίζεται από όλους του τοπικούς φορείς, με σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά, την αγάπη
που όσο μοιράζεται αυξάνει, τον αλτρουισμό!!!
Το ποιός νίκησε και πόσο δεν έχει καμία σημασία, σημασία έχει να παραμένουμε ανθρώπινοι και στις πιο δύσκολες στιγμές μας!!!
Συγχαρητήρια στους χορηγούς!!!
Συγχαρητήρια στους νέους των δυο χωριών, που είχαν την ιδέα και την πρωτοβουλία αυτής της υπέροχης δράσης!!!



ΦΩΤΟ: Γεώργιος Βρακάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: