επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Kάλεσμα προς επιχειρήσεις για συμμετοχή στην έκθεση "Πολιτισμού- Τουρισμού- Γαστρονομίας και Οίνου"


Kάλεσμα προς επιχειρήσεις για συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου Θηβαίων στην έκθεση
Πολιτισμού- Τουρισμού- Γαστρονομίας και Οίνου στο Ζάππειο 19-20-21 Οκτωβρίου


O Δήμος Θηβαίων, μετά από πρόταση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης, θα συμμετάσχει στην έκθεση “Πολιτισμού- Τουρισμού- Γαστρονομίας και Οίνου”, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο (Αθήνα) από 19 έως 21 Οκτωβρίου 2018, παράλληλα με το 16ο Συνέδριο “Η Ευρώπη των γεύσεων- Ελλάδα: Τουρισμός- Οίνος- Γαστρονομία”.


Στόχος του Δήμου είναι να αναδείξει μέσα από το περίπτερό του την ιστορική κληρονομία, τον πολιτισμό και τα τουριστικά χαρακτηριστικά του, τις τοπικές επιχειρήσεις γαστρονομίας και οίνου και ιδιαίτερα τα παραδοσιακά προϊόντα .

Γι' αυτό το λόγο καλεί επιχειρήσεις (με τοπικά προϊόντα γαστρονομίας και οίνου) που εδρεύουν στο Δήμο Θηβαίων, να συμμετέχουν στον περίπτερό του (3χ3) προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους δωρεάν, διαθέτοντας δείγματα από τα προϊόντα τους και έντυπο διαφημιστικό υλικό.

Επιπλέον, όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να έχουν εκπρόσωπο στο περίπτερο του Δήμου, θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία του, ώστε να μεριμνήσει ο Δήμος για την κάρτα εισόδου στην έκθεση. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του εκπροσώπου καλύπτονται από την επιχείρηση. Τη φόρτωση και αποστολή των εκθεμάτων στο Ζάππειο αναλαμβάνει ο Δήμος Θηβαίων χωρίς οικονομική επιβάρυνση της επιχείρησης.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου-έκθεσης για γευσιγνωσία με προϊόντα που μπορούν να μαγειρευτούν από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ΄΄Ακρόπολις΄΄ και να προσφερθούν στους καλεσμένους.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και 12 Οκτωβρίου στα τηλέφωνα 2262350652 και 672 ή στο e-mail dimosthivas@thiva.gr (Yπεύθυνες κα Βενιζέλου και κα Ριζάκη).






Δεν υπάρχουν σχόλια: