επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ 190 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Χ. ΧΑΤΖΗΣ


Κάθε χρόνο στην Ολλανδία διοργανώνεται , ένας «ΔΡΟΜΟΣ» για πεζοπορία 190 χιλιομέτρων। Ο «ΔΡΟΜΟΣ» ή μάλλον καλύτερα η πεζοπορία διαρκεί τέσσερεις ημέρες, με σκοπό την διάδοση της πεζοπορίας σαν τρόπο άθλησης, την χαρά της συμμετοχής σε έναν αγώνα( γιαυτό δίνεται η δυνατότητας της συμμετοχής και με λιγότερα χιλιόμετρα), γενικά να μάθουμε να ζούμε υγιεινά. Κόσμος από όλα τα κράτη του κόσμου λαμβάνει μέρος σε αυτό το γεγονός. Τα τρία τελευταία χρόνια παίρνει μέρος και ο συγχωριανός μας , που μένει μόνιμα στην Ολλανδία, Κώστας Χατζής. Ο αγαπητός Κώστας, φέτος θέλοντας να διαφημίσει την πατρίδα του την Ελλάδα( που τόσο το είχαμε ανάγκη σαν χώρα λόγω της συγκυρίας), αλλά και να δείξει πόσο πολύ την αγαπάει, τερμάτισε, αφού περπάτησε τα 190 χιλιόμετρα, ντυμένος φουστανελάς και κρατώντας την ελληνική σημαία. Πράξη που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι έραψε προς τούτο την ελληνική φορεσιά του φουστανελά. Νομίζουμε ότι του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΟΚΑΣΤΡΙΩΤΗ


1 σχόλιο:

Έρμος Καστριώτης είπε...

Γειά σου Κασκαβελιώτη Θεσπιέα Κώστα Χατζή που στην μακρινή, μουντή, ορθολογιστική Ολλανδία δίνεις με θάρρος μια ζωντανή νότα ελληνικότητας!
Για τα υπόλοιπα:
http://ermokastriotis.blogspot.com/2010/09/h.html.
Μήπως θα μπορούσες να μας στείλεις κάποια πληροφορία για το πως λύνουν οι Οράνιγιε τα αυτοδιοικητικά τους προβλήματα; Εχουμε να μάθουμε κάτι απο αυτούς;