επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Εγκαινιάσθηκε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, δωρεά του ιατρού Βασιλείου Κάπρου στις Θεσπιές!!!

Έγιναν το Σάββατο 9-1-2016, τα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, στις Θεσπιές, στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου, η οποία κατασκευάστηκε με χορηγία του 

ιατρού Βασιλείου Κάπρου!!!

Ο Πρόεδρος του Τ.Σ. των Θεσπιών, κ. Νικόλαος Χατζής,ευχαριστεί τον ιατρό Βασίλειο Κάπρο για την μεγάλη προσφορά του.

Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβ. κ. Ζιώγας, του Δήμου μας, διαβάζει την ομόφωνη απόφαση, για ονομασία της αίθουσας σε "ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΡΟΣ", και για την απονομή τιμητικής πλακέτας στον ιατρό Βασίλειο Κάπρο.
Ο δήμαρχός μας κ. Ντασιώτης, στην ομιλία του τόνισε, και την ιδέα του εθελοντισμού που βρίσκεται πίσω από την θυσία των αρχαίων Θεσπιέων,  αλλά και ως κίνητρο, της ανιδιοτελούς και παντελώς ανυστερόβουλης δωρεάς του σημερινού, εκ Θεσπιών Δωρητή ΙΑΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΠΡΟΥ.

Πριν την ομιλία του καθηγητή Φιλολογίας κ. Χαράλαμπου Μελισσάρη, προβλήθηκε ντοκιμαντέρ με τις ανασκαφές στο Καναβάρι, που οδήγησαν στο στήσιμο της Αρχαιολογικής Συλλογής των Θεσπιών, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν το Σάββατο 16-1-2016.

Ο κεντρικός ομιλητής των εγκαινίων, καθηγητής Φιλολογίας κ. Χαράλαμπος Μελισσάρης μίλησε για την μετατροπή της φτωχικής αίθουσας διδασκαλίας, των χρόνων, που η γενιά του φοιτούσε στο Δημ. Σχολ. Θεσπιών, σε σύγχρονη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ανάδειξης και παραγωγής πολιτισμού, χάρη στην πρωτοβουλία του ιατρού Βασιλείου Κάπρου.

Επίσης να τονίσουμε, όπως από όλους αναφέρθηκε,  ότι σημαντικότατη ήταν η  βοήθεια  του ανιψιού του ιατρού, Θοδωρή Κάπρου, για την ανακατασκευή της αίθουσας, καθώς και του μηχανικού κ. Δημήτριου Ραγιά.



................................................................................................
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΠΙΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ.ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΩΡΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟ κ.ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΡΟ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΣΠΙΩΝ - ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜΟΦΙΛΟ - ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΕΔΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/1/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 06:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΘΕΣΠΙΩΝ.Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.


ΕΚ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: