επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Ανοιχτές πόρτες... ανοιχτές κάνουλες... στα οινοποιεία μας!!!

Ανοιχτές πόρτες... 
ανοιχτές κάνουλες... 
στα οινοποιεία μας!!!


Ανοιχτές Πόρτες 2016

 Το Σαββατοκύριακο 28/29 Μαϊου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα , οι μούσες χορεύουν πάνω από τα αμπέλια τους, και περιμένουν τους φίλους του κρασιού για μια ξενάγηση σε αυτά, γευστικές δοκιμές των κρασιών στα οποία δίνουν ζωή, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις!
 Η συμμετοχή είναι δωρεάν, σε μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του κρασιού, που βαφτίστηκε "Ανοιχτές Πόρτες", και την οποία όλοι εμείς στο Κτήμα Μουσών στηρίζουμε με θέρμη, αφού έχει στόχο να προβάλει στον καταναλωτή την ποιοτική υπεροχή του εμφιαλωμένου Ελληνικού κρασιού.
 Θα ξεκινήσουμε με ξενάγηση στο οινοποιείο και γευστική δοκιμή των 10 κρασιών και αποσταγμάτων μας, μαζί με τα κατάλληλα εδέσματα που θα τα συνοδεύσουν.
 Όποιος θέλει μας ακολουθεί και στους αμπελώνες μέχρι να βραδιάσει , και το Σάββατο να ... καθίσει αναπαυτικά στον θερινό κινηματογράφο που θα έχουμε στήσει για εσάς, και που θα προβάλει την ταινία σταθμό για το κρασί, το Sideways (Πλαγίως).
 Πριν την ταινία τα παιδιά, μπορούν να συμμετέχουν στο  <συναισθηματικό παιχνιδοσχολείο> Παί-ζουμε τον Οινοποιό!
 Την Κυριακή 12:00 με 14:00 έχουμε και πάλι προγραμματίσει δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους  . Μάλιστα με αγορά μιας φιάλης κρασιού, θα τους προσφέρουμε μια βόλτα με άλογο στη Λίμνη των Μουσών!
 Τέλος όσοι μας επισκεφθείτε , θα μπείτε στην κλήρωση για την παρακολούθηση του πρώτου επιπέδου στο WSPC, για να γίνετε ακόμα καλύτεροι στη γευσιγνωσία!

28-29 Μαΐου 2016, 11:00-19:00
ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ  
Άσκρη Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: