επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ανοίγει τις πύλες του το ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΒΩΝ


 Στις 7 Ιουνίου 2016 τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών
Ένας μήνας εκδηλώσεων για τον εορτασμό του


Στις 7 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου.  Τον Αγιασμό θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β'.




Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, θεματοφύλακας της ιστορίας και του πολιτισμού της Βοιωτίας, περιλαμβάνεται μεταξύ των σημαντικότερων της Ελλάδος και η έναρξη λειτουργίας του  θα σημάνει μία νέα εποχή για το Δήμο μας συμβάλλοντας στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.


Παράλληλα ενημερώνουμε ότι η τελετή των εγκαινίων, που θα ξεκινήσει στις 19:00 (είσοδος με πρόσκληση), θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση σε γιγαντοοθόνες στην Πλατεία Κεραμοπούλλου & στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας. Στην ιστοσελίδα του Δήμου www.thiva.gr θα αναρτηθεί και ο ειδικός σύνδεσμος της δορυφορικής λήψης, μέσω του οποίου ο κάθε πολίτης από τον υπολογιστή του θα μπορεί να παρακολουθήσει την τελετή των εγκαινίων.

Μετά τα εγκαίνια και ώρα 22:00 θα ακολουθήσει η μουσική εκδήλωση “7 Γυναίκες τραγουδούν για το μουσείο της Θήβας” με τη συμβολική-φιλική συμμετοχή των:  Χάρις Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μάρθα Φριντζήλα, τον Αχιλλέα Γουάστωρ στο πιάνο και τον Παναγιώτη Τσεβά στο ακορντεόν. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Μουσείου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.




Δεν υπάρχουν σχόλια: