επικαιροτητα

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ετικέτες

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Στολίστηκε με χρώματα η πλατεία του Λεονταρίου...


«Βάλαμε χρώματα στην πλατεία και στη ζωή μας»,  με αυτά τα λόγια ο ιδιοκτήτης του ALTER EGO υποδέχεται την καλοκαίρι στην πλημμυρισμένη πλέον στα χρώματα πλατεία μας…  μετά τις εκπληκτικές παρεμβάσεις του.
Πραγματικά αλλά η πλατεία μας ανανεωμένη και με αυτές τις υπέροχες χρωματικές πινελιές από το ALTER EGO μας καλεί για μαγευτικές δροσερές καλοκαιρινές βραδιές!!!

Να πούμε ότι η πλατεία μας έχει πάντα δροσερό αέρα, ακόμα και τις πιο ζεστές βραδιές του καλοκαιριού, και αρκετά και καλά μαγαζιά, καθώς και την καταπληκτική ταβέρνα ΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙ, όπου μπορείς να απολαύσεις εκλεκτούς μεζέδες κάτω από τον πλάτανο.
  
6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την ανάρτηση,αλλά θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικοί.
Στην πλατεία υπάρχουν και τα μαγαζιά του Γρίλλια Δημήτρη και Βρακά Δημήτρη και οφείλατε να κάνετε αναφορά.
Ελπίζω και εύχομαι να έγινε λάθος και όχι ηθελημένα.

Kiriakos είπε...

Η ανάρτηση αναφερόταν σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί. Δεν έκανε αναφορά σε όλα τα μαγαζιά του Λεονταρίου. Παρολαυτά αν ξαναδιαβάσεις την ανάρτηση αναφέρει πως στο Λεοντάρι υπάρχουν και άλλα μαγαζιά.Οπότε μην τα μπερδεύουμε όλα στο μυαλό μας.Το συγκεκριμένο μαγαζί έκανε κάποιες αλλαγές στη διαμόρφωση του γι αυτό και απ΄ότι κατάλαβα έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η ανάρτηση αναφέρει και την ταβέρνα του Φουντά.Αν έκανε λόγο μόνο για το μαγαζί του Μακρή που έκανε όντως πολύ ωραίο το περιβάλλον, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Μάλλον εσύ τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου...ή δεν "διάβασες" με πολύ προσοχή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αλλά το τι διαβάζουμε έχει να κάνει με το τι θέλουμε να διαβάσουμε!!! Με ότι μάτια έχεις έτσι κι τα βλέπεις. Στην ουσία της η ανάρτηση είναι άριστη. Μπράβο στην Εφ. ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ, που μαζί με την ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ, την ΕΝΟΡΙΑ, την ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, και τον ΑΣΛ κρατούν το ΛΕΟΝΤΑΡΙ ζωντανό. Κοιτάχτε να μαζευτείτε -δηλαδή ασχοληθείτε με τα σοβαρά- να κάνετε καμιά εκδήλωση το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Επίσης το μπλοκ έχει κάνει αναρτήσεις για το άλλα μαγαζιά από ότι θυμάμαι όταν χρειάστηκε.

Kiriakos είπε...

Ξεκινάμε απο κατι βασικό: οτι η ανάρτηση έγινε για το μαγαζί του Μακρή.Αυτό ελπίζω να το καταλαβαίνουμε.Τα 3 μαγαζιά ανήκουν σε μια κατηγορία εστίασης της καφετέριες. Απο τις 3 καφετέριες λοιπόν η ανάρτηση ανήκει στην καφετέρια του Μακρή.Όχι στις υπόλοιπες.Η αναφορά στον Φουντά προφανώς και έγινε γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το μοναδικό στο συγκεκριμένο είδος εστίασης δλδ ταβέρνα.Δεν υπάρχει άλλο.Η οποιαδήποτε ένσταση θα είχε ισχύ αν υπήρχε και άλλη ταβέρνα στο χωριό και η ανάρτηση αναφερόταν μόνο στον Φουντά. Αρα η ανάρτηση που αφορά τον Μακρή και το είδος του μαγαζιού εστιάζεται μόνο στον Μακρή για τις αλλαγές που έκανε.Επίσης , ένσταση θα μπορούσε να υπάρχει αν και άλλα μαγαζιά έκαναν κατι ανάλογο και δεν δεν αναφέρονταν.