επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΘΕΣΠΙΕΣ-ΛΕΟΝΤΑΡΙ: ...νικητής ήταν εξαρχής η ίδια η αλληλεγγύη , ο αλτρουισμός και ο ανθρωπισμός

ΘΕΣΠΙΕΣ-ΛΕΟΝΤΑΡΙ: ...νικητής ήταν εξαρχής η ίδια η αλληλεγγύη , ο αλτρουισμός και ο ανθρωπισμός


 Λένε ότι σε δύσκολες εποχές οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά και προσπαθούν να επιδείξουν αλτρουισμό , ανθρωπισμό και αλληλεγγύη . Ορμώμενοι από αυτό, δύο φίλοι από Λεοντάρι και Θεσπιές , ο Liakos Kiriakos και ο Panos Marinis , σκέφτηκαν , τις πάμπολλες απογευματινές μπασκετικές συναντήσεις τους να τις προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και να τις μετουσιώσουν σε κοινωνική προσφορά και προσφορά προς το συνάνθρωπο. Έτσι ένα απόγευμα γεννήθηκε η ιδέα της διεξαγωγής ενός αγώνα μπάσκετ μεταξύ των χωριών Λεονταρίου και Θεσπιών , τα έσοδα του οποίου θα στόχευαν τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες , μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου. Η απήχηση του κόσμου και των δύο χωριών στην προσπάθεια αυτή ήταν εντυπωσιακή με αποτέλεσμα ένα σημαντικό ποσό να συγκεντρωθεί και να διατεθεί μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι αλλά νικητής ήταν εξαρχής η ίδια η αλληλεγγύη , ο αλτρουισμός και ο ανθρωπισμός , αποδείχτηκε αλλά και εγκαθιδρύθηκε ακόμα περισσότερο στη συνείδηση όλων ότι σε εποχές δύσκολες η αλληλοβοήθεια αποτελεί σημαντικότατο παράγοντα ώστε να κρατάει ενωμένο τον κοινωνικό ιστό και να τον βοηθά να υπερπηδάει τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται.
Θερμές ευχαριστίες για την βοήθεια τους και τις προσφορές τους προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας :
Στον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων
Στην εφημερίδα “Πολυάνδριον”
Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θεσπιέων “Δημόφιλο”
Στον Σύλλογο Γυναικών Θεσπιέων
Στην Καφετέρια “Σκιές”
Στους Ποδοσφαιρικούς Συλλόγους Λεονταρίου και Θεσπιών και σε όσους αγωνίστηκαν
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως δικαιωματικά ανήκει σε όλους αυτούς που με την παρουσία τους ανταποκρίθηκαν στο κοινωνικό μήνυμα που εξέπεμψε ο αγώνας. Σκοπός είναι στο μέλλον να διεξαχθούν και άλλες τέτοιες δράσεις που θα στοχεύουν στη κοινωνική αλληλεγγύη ενώ παράλληλα θα προάγουν το ευ αγωνίζεσθαι.
ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ
Παναγιώτης Δρίτσας, Σωτήρης Βενιζέλος, Ηλίας Κόλλιας, Παναγιώτης Μαρίνης, Γιώργος Δρίτσας, Δημήτριος Βρακάς, Βασίλειος Στάθης, Χάρης Μπόγρης, Γιάννης Τσαμούταλης, Σπύρος Μελισσάρης, Γιώργος Χατζής, Κυριάκος Λιάκος, Νίκος Κατρισιώσης, Μπάμπης Μαρίνης!!! 
27-6-2016





Ο δήμαρχός μας κ. Ντασιώτης κάνει αναμνηστική απονομή μεταλλείων στους παίχτες που αγωνίστηκαν, καθώς και κυπέλλου στην ομάδα των Θεσπιών.



 Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε με σκορ 70-69, υπέρ των Θεσπιών.


Μετά το παιχνίδι οι παίχτες, όλοι μαζί διασκεδάζουν!!!

ΑΛΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: http://athlittikanea.blogspot.gr/2016/07/blog-post.html?m=1

ΠΑΤΗΣΤΕ, Διαβάστε περισσότερα, για πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

















1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σε ολους σας!!!