επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Προαστιακός στην Αλίαρτο

Ο Προαστιακός στην Αλίαρτο!!!




Μετά από χρόνια υποσχέσεων, η έλευση του Προαστιακού της Αθήνας στην Θήβα και τη Λιβαδειά γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε την έναρξη του πιλοτικού δρομολογίου Αθήνα – Τιθορέα – Αθήνα από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας θα εκτελείται μόνο ένα πρωινό δρομολόγιο και μόνο από Δευτέρα ως Παρασκευή (δεν θα εκτελείται Σάββατα, Κυριακές και αργίες), προφανώς αποτέλεσμα της έλλειψης προσωπικού και διαθέσιμου τροχαίου υλικού της εταιρείας. Το δρομολόγιο θα αναχωρεί από τον Ταύρο στις 4:15 π.μ., την Αθήνα στις 4:24 π.μ., θα σταματάει σε όλους τους σταθμούς ως την Οινόη (άφιξη 5:30 π.μ.), και στη συνέχεια θα κινείται προς Θήβα (5:48 π.μ.), Αλίαρτο (6:01 π.μ.), Λιβαδειά (6:14 π.μ.), και Τιθορέα (6:29 π.μ.).

Το δρομολόγιο της επιστροφής θα αναχωρεί από Τιθορέα στις 6:26 π.μ., Λιβαδειά 6:52 π.μ., Αλίαρτο 7:05 π.μ., Θήβα 7:18 π.μ., και Οινόη 7:36 π.μ. Η άφιξη στην Αθήνα θα γίνεται στις 8:32 π.μ. Σύμφωνα με το νέο πίνακα δρομολογίων, το δρομολόγιο της επιστροφής δεν θα σταματάει στους σταθμούς Οινόφυτα, Δεκέλεια, Αχαρνές, Λυκότρυπα και Πύργος Βασιλίσσης.


Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ το δρομολόγιο στοχεύει στο να δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους, αλλά κυρίως στους εργαζόμενους των περιοχών που διέρχεται το τραίνο, να μεταβούν έγκαιρα τις πρωινές ώρες από την Αθήνα προς τις βιομηχανικές περιοχές της Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: