επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Δημότες
Το καλοκαίρι άρχισε και μαζί του και τα προβλήματα.Τα βασικότερα από αυτά είναι οι πυρκαγιές και η διαχείριση του πόσιμου νερού.
Και για τα δυο αυτά ζητήματα, που μπορούν να μας κάνουν τη ζωή ανυπόφορη,πρέπει να συνειδητοποίησουμε πως, κατά κύριο λόγο,υπεύθυνος είναι ο καθένας από εμάς.
Α.Πυρασφάλεια
Σε ότι αφορά την πυρασφάλεια,ο δήμος έχει ξεκινήσει τον καθαρισμό των αντιπυρικών ζωνών και σύντομα θα τις ολοκληρώσει.Όμως,σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα,αν και ο καθένας απο εμάς δεν καθαρίσει το οικόπεδο του ή τους ιδιόκτητους ακάλυπτους χώρους.Εξάλλου αυτό είναι και υποχρεώση που προβλέπει ο νόμος.

Β.Διαχέιριση πόσιμου ύδατος
Το νερό είναι αγαθό που ανήκει σε όλους μας,αλλά και στις επόμενες γενιές.Η αλόγιστη σπατάλη δείχνει έλλειψη παιδείας και αλληλεγγύης προς τον συγχωριανό αλλα κυρίως αδιαφορία για τα παιδιά μας που θα το στερηθούν εξ΄ αιτίας μας.Να θυμάστε:ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ.

Ο Δήμος μας σεβόμενος την δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν έχει προβεί σε αύξηση τελών ύδρευσης.Απεναντίας έχει δημιουργήσει και μειωμένο κοινωνικο τιμολόγιο για ευπαθείς ομάδες.Επίσης,εγγυάται την ποιότητα του,προβάινοντας σε μηνιαίες χημικές και μικροβιολογικες αναλύσεις.
Θεωρούμε όμως ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι δεν θα υπάρχει σπατάλη και κατάχρηση του αγαθού,προκειμένου να το απολαμβάνουμε όλοι.Τα δικτυα και οι γεωτρήσεις μας είναι στο ανώτερο στάδιο απόδοσης τους και επομένως όποια έλλειψη παρατηρηθεί,θα οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΚΑΙ ΜΟΝΟ σε υπερκατανάλωση.Αυτό θα δυσκολέψει πολύ την ζωή μας και δυσκολα θα λυθεί.

Απευθύνω λοιπόν έκκληση σε όλους και όλες.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ,ΤΟ ΝΕΡΟ.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

Ο Δήμαρχος

Ντασιώτης Γεώργιος

…………………………………………………………

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υδροδότησης που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο χωριό μας και για να μην επανεμφανιστούν προβλήματα,το Τοπικό Συμβούλιο Λεονταρίου-Αλιάρτου καλεί όλους τους κατοίκους του Λεονταρίου να επιδείξουν τον δέοντα σεβασμό προς την κατανάλωση του πολυτιμότερου αγαθού αλλά και να σεβαστούν τους συγχωριανούς τους,ιδιαίτερα όσους διαμένουν στα υψηλότερα σημεία του Λεονταρίου,όπου βρίσκονται καταστήματα και μαγαζιά,περιορίζοντας την κατανάλωση στις απολύτως απαραίτητες περιπτώσεις ποτίσματος.Προτείνεται η οποιαδήποτε κατανάλωση νερού να πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες ή αργά το βράδυ προς καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.Το νερό αποτελεί πηγή ζωής και μέσο συνεπικουρικό σε πολλές εργασίες γι αυτό και η κατάχρηση του σε καμία περίπτωση δεν συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του τοπικού κοινωνικού ιστού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Σ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ-ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΛΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: