επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

«Για φαντάσου…», τι θα γίνει;, στην Δράκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη της Θήβας!!!


Η … ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



 Χαράς ευαγγέλια για παιδιά 4- 14 ετών που τους αρέσει το διάβασμα και το παιχνίδι. Για άλλη μια χρονιά η Δράκειος Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θηβαίων συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος με θέμα- ομπρέλα για φέτος «Για φαντάσου…».

Με πρόσχημα και πυξίδα ένα βιβλίο εθελοντές συμπολίτες μας και όχι μόνο οργανώνουν δράσεις που απελευθερώνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών, μέσα από την επαφή τους με την ποίηση, τη λογοτεχνία, την αφήγηση, το θέατρο, τη μουσική.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας και στη βιβλιοθήκη της Θήβας ψυχή του είναι η βιβλιοθηκονόμος κ. Μάγδα Παπαδοπούλου.



Οι δράσεις είναι καθημερινές και θα πραγματοποιηθούν από 22 Ιουλίου μέχρι 8 Αυγούστου από τις 10.30- 12 το πρωί στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Παλιό Δημαρχείο- Οιδίποδος & Πινδάρου). Επειδή το ενδιαφέρον και οι συμμετοχές είναι πολλές απαιτείται προεγγραφή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 22620-27400.
Αναλυτικά το πρόγραμμα κάθε ημέρας: ΕΔΩ

Είναι μια πραγματική όαση για όσα παιδιά θα βρίσκονται το παραπάνω διάστημα στην περιοχή μιας και θα περάσουν δημιουργικά, ποιοτικά και θα γνωρίσουν και συνομήλικούς τους από άλλες συνοικίες και χωριά. Άσε που είναι μια καλή ευκαιρία και για τους γονείς να πιουν ξένοιαστα το καφεδάκι τους σε κάποιο από τα δροσερά καφέ της Καδμείας.

Ηλίας Τραμπάκουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: