επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Να κτίσουμε καινούργια Αγιά Σοφιά!!!


Με αφορμή τη σημερινή όλως αδικαιολόγητη βεβήλωση του ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, που βαθιά έχει πληγώσει κάθε ελληνική και χριστιανική ψυχή, ο Σεβασμιώτατος Μητρο­πολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, προέβη στην εξής δήλωση:

«Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, σε απάντηση της ασεβούς προκλήσεως και προσβολής της Τουρκίας να μετατρέψει τον ιστορικό χριστιανικό ναό της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, με πρωτοβουλία της Ιεράς Συνόδου και τη βοήθεια της Ελληνικής Πολιτείας, σύσσωμος ο Ελληνικός λαός να αναλάβει την ανοικοδόμηση νέου επιβλητικού ναού Της του Θεού Σοφίας, μάλιστα σε εκπλήρωση και του παλαιότερου Τάματος των ηρωικών προγόνων μας.

Ο ναός να γίνει στην είσοδο της χώρας μας από τον Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, πάνω στον λόφο Χούζμουζα Παιανίας, δηλαδή στον χώρο που προ εικοσαετίας είχε οριστεί και δεν τελεσφόρησε να κτιστεί το Ισλαμικό Τέμενος».



Να προσθέσουμε ταπεινά, ότι είναι καιρός του χρόνου που εορτάζονται και τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, να αρχίσει η οικοδόμηση του Τάματος του Γένους, που είχαν κάνει οι ήρωες του 1821, αλλά και για να σημοτοδοτήσει ο Ναός τα 2000 χρόνια του Χριστιανισμού!!! 

ΠΗΓΗ: https://www.romfea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: