επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Φωτοστιγμές από την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στην Ενορία μας !!!



 Φωτοστιγμές από την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στην Ενορία μας !!!

Με την λαμπρότητα που αρμόζει στο μεγάλο γεγονός των Χριστουγέννων εορτάστηκε στο Ναό μας με τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορονοϊου.

Με λίγους πιστούς τελέσθηκε ο πανηγυρικός Όρθρος και εν συνεχεία η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας.






Κατ' εντολήν της Ιεράς μας Μητροπόλεως τελέσθηκε και δεύτερη Χριστουγεννιάτικη Λειτουργία (ακολουθία) πως αποφυγήν συνωστισμού.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο εφημεριός μας π. Γρηγόριος ανέγνωσε το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου για την εορτή των Χριστουγέννων, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «…Το κοσμοσωτήριο γεγονός της Γεννήσως του Θεανθρώπου Χριστού αποτελεί από μόνο του ένα γεγονός ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας για τις δύσκολες στιγμές που ζούμε!

 Η Σάρκωση του Κυρίου ακτινοβολεί το φως της ανυπέρβλητης αγάπης του Θεού για τον άνθρωπο, μιας αγάπης θυσιαστικής που πλημμυρίζει με ειρήνη και κυριεύει με έλεος τις καρδιές των ανθρώπων και φθάνει για μας μέχρι τον Σταυρό.






Στη συνέχεια, ο πατήρ Γρηγόριος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με την ελπίδα τα φετινά Χριστούγεννα να αποτελέσουν την απαρχή για μία νέα και φωτισμένη ζωή γεμάτη από την Χάρη και την Ευλογία του Σαρκωθέντος Χριστού.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα!!!

ΠΗΓΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: