επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ !!!


ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ !!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 Μαΐου και ώρα 6.30 μ.μ.,

η Πρύτανις ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,
 Καθηγήτρια κα. Κουλούρη Χριστίνα,  

στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ,
 ( Κεντρική Πλατεία -ΠΕΤΡΙΝΑ).

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗ.

Η γνώση προσδίδει αξία και η κοινωνία μας πάντα έχει ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ. Η διάχυση της γνώσης είναι υποχρέωση, αλλά και ανταπόδοση προς την κοινωνία ώστε να εξελιχθεί.
Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των θεσμικών φορέων είναι να βρίσκουν τρόπους και να προβαίνουν σε ενέργειες ώστε να διευκολύνεται η αναβάθμιση του πνευματικού και γνωστικού επιπέδου.
Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνεργασία με την Εταιρεία Βοιωτικών Μελετών, ΙΔΡΥΣΕ, κατά το παρελθόν, το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, το οποίο έγραψε τη δική του, λαμπρή, ιστορία στην τοπική κοινωνία, φιλοξενώντας, στην Αλίαρτο, διαλέξεις, σε μεγάλο εύρος θεμάτων, ΠΕΝΗΝΤΑ (50) και πλέον κορυφαίων διανοουμένων  της χώρας.
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ, με τη συμβολή βέβαια και της δίχρονης πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, αλλά σε καμία περίπτωση ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ η επιθυμία μας για την πνευματική άνοδο  της περιοχής μας.
Έχοντας αναπτύξει, ως Δήμος, μια εξαιρετική συνεργασία με το ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο, η οποία θα εξελίσσεται σε πολλαπλά επίπεδα, αποφασίσαμε το άνοιγμα ενός ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΑΪΚΟΎ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, με την αιγίδα πλέον ενός πραγματικού πανεπιστημίου, με τεράστια συμβολή στην διανόηση του τόπου.

Θεωρήσαμε αυτονόητο πως η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ, του νέου κύκλου, ανήκει δικαιωματικά στην ΠΡΥΤΑΝΗ του Παντείου Πανεπιστημίου, καθηγήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, κα ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και το θέμα, έστω και με μικρή καθυστέρηση λόγω  των περιοριστικών μέτρων, δε θα μπορούσε να μην σχετίζεται με τα 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

ΠΗΓΗ:

Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων Μένουμε Ασφαλείς

 2475

Δεν υπάρχουν σχόλια: