επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Φιλικός, Α.Ο. ΑΛΑΤΣΑΤΑ - Α.Σ.ΛΕΟΝΤΑΡΙ, 2-0!!!








Τ’ Αλάτσατα φιλοξενήσαν, το Σάββατο 15-10-2020, σε φιλική αναμέτρηση το Λεοντάρι, επικρατώντας 2-0.

Ο Τσιαμπαλής με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΑ, στο τρίτο λεπτό και ένα δίλεπτο αργότερα μακρινή τελική προσπάθεια του Π. Ζαχαριάδη πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 8′ ήταν η σειρά να απειλήσει του Β. Ζαχαριάδη με κοντινό σουτ που απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 15′ είχαν σουτ με τον Τζίνο που απέκρουσε ο Τσιμπός, ενώ ελάχιστα άουτ πέρασε το δυνατό σουτ του Λαζάρου στο 40′. Απ’ τη μεριά τους οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια καλή τελική με τον Τσιαμπαλή εξ επαφής με την εστία, με τον Χίλα όμως να σώζει την εστία του. Στην επανάληψη η ομάδα του Λεονταρίου προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας σουτ με τον Τζίνο στο 52′, (μακρινό που απέκρουσε ο Τσιμπός), στο 65′ (από πλάγια θέση πέρασε λίγο άουτ) και στο 74′ (πέρασε άουτ), αλλά και τον Καλαμιώτη, στο 60′ (απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρο των γηπεδούχων) και στο 70′ (σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι). Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν όμως εκείνη που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ξανά με δυνατό σουτ του Β. Ζαχαριάδη στο 75′ (είχε στο 67′ και μακρινό σουτ που πέρασε έξω). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με Παπακωνσταντίνου (83′) και Π. Ζαχαριάδη, με τον Χίλα να σώζει την εστία του, ενώ ενδιάμεσα το Λεοντάρι προσπάθησε να μειώσει το σκορ (86′) με τον Καλαμιώτη (παραχώρησε κόρνερ ο Τσιμπός). Αρκετά καλή η απόδοση και των δύο ομάδων, παρά τον ανασταλτικό παράγοντας της έντονης κατά διαστήματα βροχόπτωσης.

ΓΚΟΛ: 3′ Τσιαμπαλής, 75′ Β. Ζαχαριάδης.

ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Δημήτρης Ακριτίδης): Τσιμπός, Χ. Κουτσαυλής, Αρχοντούλης, Αγ. Ντούκα, Φτούλης, Αλεξίου, Βλάχος, Β. Ζαχαριάδης, Τσιαμπαλής, Π. Ζαχαριάδης, Ε. Ντεγιάννης. (Θ. Κουτσαυλής, Σιγανός, Δουρμούσογλου, Καρατζάς, Ζέρβας, Παπακωνσταντίνου, Τσάλλας).

ΛΕΟΝΤΑΡΙ (Βασίλης Δελιαννίδης): Χίλα, Σταμέλος, Σγούρδας, Ψωμοδότης, Ραχούτης, Σελέκος, Δαμπάνης, Καλαμιώτης, Δούμας, Τζίνο, Λαζάρου. (Χατζής, Ζουγανέλης, Αθανασόπουλος, Κολυμπίρης, Μίτσαινας).

ΠΗΓΗ: Χρήστος Σεφερλής, https://eviasports.gr/

ΦΩΤΟ:

Vagelis Makris














 2549

Δεν υπάρχουν σχόλια: