επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Γιώργος Μουλκιώτης: Είμαι παρών. Γνωριζόμαστε και συνεχίζουμε μαζί!!!


Ο Γιώργος Μουλκιώτης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, γεννήθηκε στις Θεσπιές Βοιωτίας. Είναι παντρεμένος με την Βάσω Κρατημένου και έχουν δύο παιδιά, τον Βασίλη και την Μαριάννα.

Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος ειδικού μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πολιτικό Τμήμα του Ευρωπαϊκού Μεσογειακού Κέντρου Αραβικών και Ισλαμικών Σπουδών της Π.Α.Σ.Π.Ε. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία από το 1984.Είναι νομικός σύμβουλος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θηβών, πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών σωματείων, αγροτικών συνεταιρισμών, αθλητικών συλλόγων και πολιτιστικών φορέων.

Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1976 και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 εξελέγη βουλευτής Βοιωτίας με το Κίνημα Αλλαγής και στη συνέχεια τοποθετήθηκε στη θέση υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής.


ΒΟΙΩΤΙΑ 2030

Όραμά μου είναι να γίνει ο Νομός Βοιωτίας πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην Στερεά Ελλάδα μέσα από την ανάπτυξη ενός καινοτόμου παραγωγικού μοντέλου με κύριους άξονες την ευφυή γεωργία και την πράσινη ανάπτυξη.

Προτέρημά μας, η γειτνίαση με τον νομό Αττικής και την μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας.

Κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για την ανάδειξη του Νομού μας και την εύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Μας αξίζουν περισσότερα.

Μαζί θα διεκδικήσουμε και δημιουργήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας:


2660/5-5-2023

Δεν υπάρχουν σχόλια: