επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ '' ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ''- 16.12.2009


Με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, έγινε στο αμφιθέατρο του «Μεγάρου Καρατζά» της Εθνικής Τράπεζας, η παρουσίαση των πρακτικών του Δ΄ Διεθνούς Συνεδρίου, που έγινε στην Λιβαδειά του 2000, της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ. Την έναρξη της παρουσίασης έκανε ο Λεονταρίτης, πρόεδρος της Ε.Β.Μ., Δρ. Ιστορίας, κ. Νικόλαος Κόλλιας.
Χαιρέτησαν την παρουσίαση, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιαννάκης και εκπρόσωπος του Νομάρχη Βοιωτίας. Τους δυο τόμους των πρακτικών επιμελήθηκε ο Δ/ντης του Μουσείου των Θηβών κ Βασίλειος Αραβαντινός, ο οποίος παρουσίασε και τον πρώτο τόμο. Τον δεύτερο τόμο παρουσίασε ο κ. Καμηλάκης, ερευνητής στην Ακαδημία Αθηνών.
Παρόντες στην παρουσίαση ήταν, πολλοί δημοτικοί άρχοντες του νομού μας, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μπασιάκος, αρκετά μέλη της Ε.Β.Μ. αλλά και πολλοί εισηγητές του Δ΄ Συνεδρίου.
Ο πρόεδρος της Ε.Β.Μ. Δρ. Ιστορίας κ. Νικόλαος Κόλλιας, προλογίζοντας την εκδήδωση.

Ο Μακαριώτατος, ο πρόεδρος της Ε.Β.Μ. Δρ. κ. Κόλλιας. η γραμματέας της Ε.Β.Μ. κ. Κωνσταντέλου, ο επιμελητής της έκδοσης που έκανε και την παρουσίαση του Α΄τόμου Δ/ντης του Μουσείου των Θηβών κ. Αραβαντινός, και ο κ. Καμηλάκης, ερευνητής της Ακαδημίας Αθηνών που παρουσίασε τον Β΄ τόμο

Ο Μακαριώτατος απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση.
Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιαννάκης απευθύνει χαιρετισμό.
O πρόεδρος της Ε.Β.Μ. Δρ. κ. Κόλλιας, ο Μακαριώτατος, η γραμματέας της Ε.Β.Μ. κ. Κωνσταντέλλου και ο Καθηγητής κ. Γολεμάτης.

2 σχόλια:

Έρμος Καστριώτης είπε...

θαυμάζω και ζηλεύω την τεχνική αρτιότητα των αναρτήσεων σας φίλοι Λεονταρίτες, αλλά δεν νομίζετε ότι κάποιες επεξηγήσεις - λεζάντες κάτω από τις φωτογραφίες θα βοηθούσαν να καταλάβουμε καλύτερα το τι έγινε;

topoliandrion είπε...

θα φροντίσουμε να βελτιωθούμε, έχεις δίκιο φίλε ΄Ερμο Καστριώτη