επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Λαμπρή τιμητική εκδήλωση, Λαμπριάτικα, στο Μαυρομμάτι, προς τιμήν του Λεονταρίτη, Δρ. Ιστορίας και εκ των ιδρυτών του Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου Αλιάρτου – Θεσπιέων, κ. Νικόλαου Κόλλια.

Λαμπρή τιμητική εκδήλωση, Λαμπριάτικα, στο Μαυρομμάτι, προς τιμήν του Λεονταρίτη,  Δρ. Ιστορίας και εκ των ιδρυτών του Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου Αλιάρτου – Θεσπιέων, κ. Νικόλαου Κόλλια.

Το Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο του δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων σε συνεργασία με το «Κοινόν των Βοιωτών», την Δευτέρα 13 Απριλίου 2015  (δεύτερη ημέρα του Πάσχα) ώρα 7.30 μ.μ. διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν του Δρ. Ιστορίας και εκ των ιδρυτών του Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου Αλιάρτου – Θεσπιέων, κ Νικόλαου Κόλλια, στο Πολιτιστικό Κέντρο  της Τοπικής Κοινότητας ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ.


Η μαθήτρια του κ. Κόλλια, κ.Αικατερίνη Στενού(Δ/ντρια Διαπολιτισμικού Διαλόγου, της UNESCO στο Παρίσι), από τα Βάγια Βοιωτίας, προλογίζει με χαρά την εκδήλωση, και αναφέρεται με θερμά λόγια για τον τιμώμενο.



Η κυρία Χαρίκλεια Τσοκανή, Επίκουρος Καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, από το Μελισσοχώρι Βοιωτίας, αναφέρθηκε στο πολυσχιδές έργο του τιμώμενου.



Ο τιμώμενος έδωσε διάλεξη με θέμα : «Τζιχαντισμός»
       Ιερά εξέταση - Ιερός αγώνας (Τζιχάντ)


 Ο Γέροντας Σιλουανός, ηγούμενος στον Αη-Γιώργη Μαυρομματίου, συμμετείχε στο γόνιμο διάλογο που ακολούθησε.





Στον διάλογο που ακολούθησε τον λόγο πήρε και ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ, κ. Βασίλειος Καραποστόλης


Στην συζήτηση που ακολούθησε δυναμικό παρών έδωσε και οι νέοι του Δήμου μας, τόσο με τοποθετήσεις όσο και με ερωτήσεις.




Την τιμητική πλακέτα στον Δρ. Νικόλαο Κόλλια, απένειμε η κ. Αικατερίνη Στενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: