επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Αστυνομικό Διευθυντή!!!



ΔΙΑΡΚΗΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ!!!

Ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα που απασχολούν κάθε κοινωνία είναι το ζήτημα της ασφάλειας και του περιορισμού της εγκληματικότητας ή παραβατικότητας.
Η αλήθεια είναι πως το αίσθημα αυτό έχει τρωθεί σε σημαντικό βαθμό, για διάφορους λόγους, ενώ η κοινωνική και οικονομική κρίση οξύνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα.


Στα χωριά μας, δεδομένου οτι δεν έχουμε αυξημένη εγκληματικότητα, μπορούμε να αισθανόμαστε τυχεροί και να προσπαθήσουμε να εξαλείψουμε την παραβατικότητα που, κατά καιρούς, είναι σε έξαρση και μας ταλαιπωρεί.
Αυτά είχα την ευκαιρία να συζητήσω σήμερα με την ηγεσία της Αστυνομίας του Νομού Βοιωτίας, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ταξίαρχο κο Τρικαλίτη Νικόλαο και τον Αστυνομικό Διευθυντή κο Μπακούμη Ηλία, που με επισκέφτηκαν στο γραφείο μου.
Τα ζητήματα παραβατικότητας των Ρομά, κυκλοφοριακά θέματα ,διαρρήξεις και θέματα καθημερινότητας ,απασχόλησαν τη συζήτησή μας.
Είναι δεδομένη η στήριξή μας στο δύσκολο έργο της Αστυνομίας και τη δείχνουμε καθημερινά. Σοβαρό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί από την πολιτική ηγεσία, είναι η στελέχωση των Αστυνομικών υπηρεσιών με προσωπικό.

ΠΗΓΗ: fc Γεώργιος Ντασιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: