επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Η … ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!

Η … ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η καλή φίλη και συνάδελφος Ζωγραφιά Χρήστου τόλμησε να κολυμπήσει στα συγγραφικά νερά και να μας καταθέσει το πρώτο της εγχείρημα. Και με τι άλλο θα ξεκινούσε; Με ένα θέμα που αφορά τη Θήβα και τα παιδιά. Και τα δύο τα λατρεύει πολύ και τα στηρίζει με αγάπη και πάθος.


Το βιβλίο, λοιπόν, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις
«ΟΣΕΛΟΤΟΣ» έχει τον τίτλο:
« Από τον Κάδμο στον Διόνυσο
Ένα ταξίδι στους μύθους της Θήβας»

Φιλοδοξεί να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλους εντός και εκτός των επτά πυλών. Ευχάριστη γραφή, διαβάζεται μονορούφι, δίνει πληροφορίες και χάρτες σε ερεθίζει να ψάξεις παραπάνω. Σε αυτό βοηθάει και η όμορφη εικονογράφηση της Εμμανουέλας Κακαβιά.

Θα λειτουργήσει ως πολύτιμο
υποστηρικτικό υλικό σε εκπαιδευτικούς τόσο για το διδακτικό αντικείμενο της Ιστορίας αλλά και των Εικαστικών, της Θεατρικής και Μουσειακής Αγωγής. Πολυεργαλείο και απαραίτητο για τις σχολικές αλλά και τις προσωπικές μας βιβλιοθήκες.

Οι μύθοι και οι θρύλοι της Θήβας περιμένουν τις επόμενες απόπειρές σου. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το βιβλίο σου θα είναι το Νο 1 στη σχετική σειρά. Περιμένουμε με ανυπομονησία και τα επόμενα.

Καλοτάξιδο φιλενάδα...

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι στα βιβλιοπωλεία της πόλης θα υπάρχουν αντίτυπα του βιβλίου προς πώληση. Προτιμάτε αυτόν τον τρόπο αγοράς . Εναλλακτικά, υπάρχει και η ηλεκτρονική διάθεση.
                          Ηλίας Τραμπάκουλος
                                   15-5-2020

ΠΗΓΗ: fc
Ηλίας Τραμπάκουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: