επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Μνημόσυνο για για τον Ήρωα Λάμπρο Νικολάου!!!



Μνημόσυνο για για τον Ήρωα Λάμπρο Νικολάου!!! τελέσθηκε από την Ενορία μας!!!

Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 το πρωί, από τον Ιερό Ναό μας, ιερό μνημόσυνο για τον  ΉΡΩΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ που έχασε πρόωρα την ζωή του ενώ υπηρετούσε την πατρίδα.

Προ της απολύσεως πραγματοποιήθηκε και ολιγόλεπτη ομιλία από τον Ταξίαρχο ε.α Δημήτριο Γ. Κόλλια. Συγκινημένος...έκλαιγε, ενώ μιλούσε για τον Λάμπρο,  μεταξύ άλλων δε τόνισε: έχουμε αναλογιστεί άραγε αυτό το άγαλμα που βλέπουμε με τα ονόματα χαραγμένα, την προτομή που βλέπουμε κάθε μέρα που περνάμε από εδώ τι δουλειά κάνει; Απλώς τα βλέπουμε και μας βλέπουν; ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ. Η μορφή του στρατιώτη πεζικού Λάμπρου Νικολάου πρέπει να «σουβλίζει» την σκέψη μας, τις καρδιές μας και το συναίσθημά μας...

Τιμήθηκε και πάλι ο Λάμπρος. Με τα το μνημόσυνο μπροστά στην προτομή του ακολούθησε η επιμνημόσυνος δέηση από τον εφημ. π. Γρηγόριο, παρουσία όλου του εκκλησιάσματος και των αδελφών και συγγενών του ΗΡΩΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που έχασε την ζωή του, την 16-08-2020, πολεμώντας του Τούρκους στην μαρτυρική μας Κύπρο.

Εκ του Ιερού Ναού
Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου
Λεονταρίου Θηβών














Δεν υπάρχουν σχόλια: