επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Τα τείχη της επτάπυλης και επτάλοφης Θήβας, έσπασε σήμερα ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΒΩΝ!!!



Με μια ευφάνταστη εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στην Πλατεία Καπνικαρέας στην Ερμού, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων, με αφορμή τα πέντε χρόνια λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου της Θήβας, πρόβαλλαν το Μουσείο της Θήβας. Πολλοί νέοι έπαιξαν με στο κιόσκι της Σφίγγας, φωτογραφήθηκαν και έλυσαν το αίνιγμα, μα και γοητεύθηκαν από την καταπληκτική αυτή εκδήλωση και έβαλαν στόχο να επισκεφτούν τα Θήβα και το Μουσείο της. Επίσης μοιράστηκαν μοιράσθηκαν φυλλάδια με πληροφορίες για το Αρχαιολογικό Μουσείο και τις συλλογές του. Πρέπει να πούμε ότι η υπέροχη αυτή πρωτοβουλία ανήκει στην αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά. 












«Χαιρετίζουμε την εξαιρετική πρωτοβουλία της ΠΣΤΕ. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών αποτελεί πραγματικό στολίδι για τον τόπο μας και οφείλουμε να το στηρίξουμε και να το διαφημίσουμε όπως του αξίζει. Οι προσπάθειες για την προβολή του Μουσείου αλλά και του τόπου μας θα συνεχισθούν», τόνισε ο δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.


«Στόχος μας ήταν να προβληθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας, όπου διέρχονται καθημερινά δεκάδες τουρίστες, που βρίσκονται ως επισκέπτες στη χώρα μας», δήλωσε από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά.

ΠΗΓΗ: https://orchomenos-press.blogspot.com/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Φανή Παπαθωμά

Lampros Rodis

Δήμος Θηβαίων / Municipality of Thebes

2306

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΝΠΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ.ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.