επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Βραβείο στο Askra olive oil που ελαιοποιεί και συσκευάζει το "Κτήμα Λυμπέρη", στην Άσκρη Βοιωτίας

 



Το ελαιόλαδο Askra olive oil έκανε την εμφάνιση του στην έκθεση expotrof 2022 στον εκθεσιακό χώρο του MEC Παιανίας.
Το προϊόν αυτό  παράχθηκε  στην περιοχή μας με τις βέλτιστες συνθήκες ελαιοποίησης και έπειτα εμφιαλώθηκε στις εγκαταστάσεις του Κτήμα Λυμπέρη
Με σύμμαχο τις εξαιρετικές χημικές και οργανοληπτικές αναλύσεις που λαμβάνει τοποθετείται στα καλύτερα ελαιόλαδα της Ελλάδος. Αυτό το γεγονός επαληθεύθηκε και από το πρώτο μας βραβείο.  Το επόμενο μας ραντεβού είναι στην Food Expo 2022, 12-14 Μαρτίου!




Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η πρώτη παρουσία του Askra olive oil στην εξποτροφ 2022 και τα βραβεία affa στέφθηκε με επιτυχία και ολοκληρώθηκε με το πρώτο μας βραβείο. Οι ελιές της περιοχής μας, επεξεργασμένες με τα τελειότερα μηχανήματα έλαιοποιησης έτους 2021 παρήγαγαν ένα λάδι που για πρώτη φορά βρίσκει το δρόμο που του αξίζει προς τις διακρίσεις και τις μεγάλες αγορές. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας εμπιστευθήκατε στο νέο ξεκίνημα μας και να αφιερώσουμε αυτό το βραβείο. Ανήκει σε όλους εσάς τους παραγωγούς. Ευχαριστούμε πολύ. 
Θα θέλαμε επιπλέον να ευχαριστήσουμε τον περιφερειάρχη κύριο Σπανό και τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Κουκουζα που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας υποσχέθηκαν ότι θα μας στηρίξουν στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε ένα πραγματικά ξεχωριστό λάδι, ένα premium προϊόν για το οποίο η περιοχή μας δεν ήταν ευρέως γνωστή.









Askra Olive Oil



2428

Δεν υπάρχουν σχόλια: